Ebru Yaşar Evlilikle İlgili Samimi Açıklamalarda Bulundu

Ünlü şarkıcı Ebru Yaşar, önceki gün kadınlara özel olan AVM Zeruj Port'un açılışında sahneye çıktı. Yaşar evlilikle ilgili açıklama yaptı.

14.05.2018-14:42 - (Son Güncelleme: 14.05.2018-14:29) Ebru Yaşar Evlilikle İlgili Samimi Açıklamalarda Bulundu

Ünlü şarkıcı Ebru Yaşar, önceki gün kadınlara özel olan AVM Zeruj Port'un açılışında sahneye çıktı. Yaşar evlilikle ilgili açıklama yaptı.

İçerisinde sadece kadın ve çocuk ürünlerinin yer aldığı, erkek giyimi ve ihtiyacına yönelik hiçbir şey bulunmayan AVM'nin açılışında sahneye çıktı.

Seçimlerin 24 Haziran'da yapılacağını duyunca oh çektim'' açıklamasıyla geçtiğimiz günlerde gündeme gelen ünlü şarkıcı Ebru Yaşar, sahne öncesi muhabirlerle sohpet etti.

KOCAM BANA HARÇLIK VERİR

Yaşar'a, ticarete atılma düşüncesi olup olmadığı sorusu soruldu.

Ünlü şarkıcı; "O işten anlamam; ben sanatçıyım, tüccar değil... Bizim evde o işlere eşim bakar. Kendi paramı da gönül rahatlığıyla kocama emanet ederim, o ticaret yapar. Ben sadece harçlık alırım'' şeklinde açıklama yaptı.

''EVLİLİK GÜVEN ÜZERİNE İNŞA EDİLMELİ''

Yeni albüm hazırlığında olan Ünlü şarkıcı, evlilik sözleşmeleri konusunda ise "Birlikte bir ömür geçirmek için 'evet' dediğin birine nasıl sözleşme imzalatabilirsin? Evlilikler güven üzerine inşa edilmeli" dedi.

EBRU YAŞAR 2015 YILINDA DÜNYA EVİNE GİRDİ

Ebru Yaşar ile 1,5 yıldır birlikte olduğu işadamı Necat Gülseven, Haziran 2015'de nikah masasına oturdu. Sadece 25 kişinin katıldığı tören Marmaris'te gerçekleşti.

Diyarbakır'lı iş adamı Necat Gülseven ile hayatını birleştiren Ebru Yaşar'ın bu evlilikten ikiz çocukları dünyaya geldi.



Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal