Ebru Gündeş Konser Takvimi (2018)

Sevilen şarkıcı Ebru Gündeş, geride bıraktığımız hafta Cuma ve Cumartesi akşamları bir mekanda sevenleriyle bir araya geldi. Gündeş, her sahnesinde olduğu gibi bu sahnesinde de yine dinlemeye gelen sevenlerine keyifli anlar yaşattı.

04.04.2018-08:03 - (Son Güncelleme: 04.04.2018-13:44) Ebru Gündeş Konser Takvimi (2018)

Sevilen şarkıcı Ebru Gündeş, geride bıraktığımız hafta Cuma ve Cumartesi akşamları bir mekanda sevenleriyle bir araya geldi. Gündeş, her sahnesinde olduğu gibi bu sahnesinde de yine dinlemeye gelen sevenlerine keyifli anlar yaşattı. Ünlü şarkıcı Gündeş'in 2018 yılında vereceği konserlerin takvimi de yavaş yavaş belli olmaya başladı. Gündeş, 21 Nisan Cumartesi günü Kıbrıs'ta sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor.

Öznur-Burak Yakın, Aslı-Bora Pehlivanlar, Ayşe San, Elif-Necati Demirkol, Derya Ayaydın, Ahmet Dikencik, Saadettin Saran, Selim Soydan, Levent Kızıl, Seda Koyunsağan ve Melis Murathanoğlu gibi magazin dünyasının gözde isimlerin ön masalardan takip ettiği bir kız çocuğu annesi Ebru Gündeş, repertuvarıyla dinlemeye gelen misafirlerine müzik ziyafeti yaşattı.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal