Dünyaca Ünlü Yıldız Charlize Theron'dan Irkçılığa Tepki

Charlize Theron, evlat edindiği 2 siyahi çocuğunun gelecekte ayrımcılığa uğrayacakları endişesi taşıdığını belirterek ''Böyle devam ederse çocuklarımı alır ABD'den giderim'' dedi.

16.04.2018-12:56 - (Son Güncelleme: 16.04.2018-12:59) Dünyaca Ünlü Yıldız Charlize Theron'dan Irkçılığa Tepki

Charlize Theron, evlat edindiği 2 siyahi çocuğunun gelecekte ayrımcılığa uğrayacakları endişesi taşıdığını belirterek ''Böyle devam ederse çocuklarımı alır ABD'den giderim'' dedi.

ABD'DEN GİDERİM

42 yaşındaki güzel yıldız Elle Dergisi'ne bir röportaj verdi. Hayatıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Çocuklarının gelecekte ten renkleri yüzünden ayrımcılığa uğramasından endişe ettiğini anlatan Güney Afrikalı aktris; ''Hâlâ ırkçılığı tartışıyoruz. Böyle devam ederse çocuklarımı alır ABD'den giderim'' dedi.

BU KONU ARTIK KAPANMALI

''Açık konuşmak gerekirse bu ülkede çok iyi teklifler alsam dahi kalmayı asla düşünmeyeceğim noktalar var. Hâlâ ırkçılığı tartıştığımıza inanamıyorum. Bu konu artık kapanmalı. Cinsiyet eşitliği de öyle'' dedi.

SON ZAMANLARDA ARTIŞ VAR

August ve Jackson isimli 2 çocuğu evlat edinen. Oscar Ödüllü Theron, özellikle ABD Başkanı Donald Trump'ın söylemi yüzünden bu gibi durumlarda artış görüldüğünü ima ederek, ''Eğer bu süreç böyle devam ederse çocuklarımı da alıp ABD'den gidebilirim. Çünkü çocuklarım için en son isteyeceğim şey, onlar için güvende hissetmeyecekleri bir yerde kalmak'' şeklinde konuştu.

EVLAT EDİNMİŞ OLMAKTAN ÇOK MUTLUYUM

Ailesi olmayan çok fazla çocuk olduğunun uzun yıllardır farkında olduğunu dile getiren ünlü yıldız; ''Evlat edinmiş olmaktan çok mutluyum. Anne olmak bana bakış açımı değiştirmeyi öğretti. Bence evlat edinmek benim hayatımın bir parçası olmalıydı, oldu da'' ifadesini kullandı.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal