Düğüne Sayılı Günler Kala Damat Alişan Kızdı

Oyuncu Buse Varol'la 6 Mayıs'ta nikah masasına oturacak olan Alişan'ın dün İlahiyatçı Nihat Hatipoğlu ile birlikte çekilmiş fotoğrafı internete sızdı. Alişan yorum yapan takipçilerine sert çıktı.

02.05.2018-10:19 - (Son Güncelleme: 02.05.2018-10:12) Düğüne Sayılı Günler Kala Damat Alişan Kızdı

Oyuncu Buse Varol'la 6 Mayıs'ta nikah masasına oturacak olan Alişan'ın dün İlahiyatçı Nihat Hatipoğlu ile birlikte çekilmiş fotoğrafı internete sızdı.Alişan yorum yapan takipçilerine sert çıktı.

Ünlü çiftin İlahiyatçı Nihat Hatipoğlu'yla bir araya gelmesi ''İmam Nikahı Kıydılar'' şeklinde yorumlandı.

Bİr kaç saat sonra açıklama yapan Alişan henüz imam kıhayı kıymadıklarını ama gün içerisinde kıyacaklarını belirtti.

Hatipoğlu'na dini nikah kıydıran ünlü çift, bu anı sosyal medya hesaplarından paylaşmazken görüntü internete sızdı.

Düğün hazırlıkları adım adım takip edilen ünlü çiftin bu görüntüsü kısa sürede çok sayıda beğeni ve yorum aldı. Bazı takipçileri tarafından takdir edilen Alişan'ı bir grup gösteriş yapmakla suçladı.

ALİŞAN'DAN SERT TEPKİ

Alişan gelen eleştirilere sinirlenerek; ''Biz Elhamdülillah Müslümanız... Ve dinime göre Allah'ım neyi emrediyorsa onu yaptım. Kimsenin dinine de, örfüne de, adetine de karışmam ve laf söyleyemem. Kim neye inanıyorsa öyle yaşasın. Bugün Allah katında, Allah'ın izniyle de pazar günü hukuken ve kanuni olarak evlenmiş olacağım, İnşallah'' yazdı.

''SİZE NE YAHU SİZE NE?''

Yorum yapanlara seslenen Alişan; ''Ne olur bir kere de insan gibi yorum yapıp, mutluluklar dileyin... Ama altını çiziyorum insanlık! Soyunana karışırsınız, ibadet edene karışırsınız, açılana laf, kapanana laf... Size ne yahu size ne?'' şeklinde tepki verdi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal