Donald Trump Film Karakteri Batman'i Gerçek Sandı

Christian Bale’in ekran karşısında sergilediği egosu o kadar ikna edici oldu ki Donald Trump , aktörün gerçekten Batman filmindeki Bruce Wayne olduğunu düşündü.

13.12.2018-11:00 - (Son Güncelleme: 13.12.2018-10:56) Donald Trump Film Karakteri Batman'i Gerçek Sandı

Christian Bale’in ekran karşısında sergilediği egosu o kadar ikna edici oldu ki Donald Trump , aktörün gerçekten Batman filmindeki Bruce Wayne olduğunu düşündü. 2005, 2008 ve 2012 yılında, hayırsever zengin Amerikan playboy rolünü oynayan Bale, film çekimleri sırasında Trump’ın onu gerçekten Bruce Wayne olarak tanıdığını açıkladı.

New York Trump Tower'da 2011'de The Dark Knight Rises çekimleri sırasında, canlandırdığı karakter Bruce Wayne kıyafetlerini giyen Oscar ödüllü oyuncu Christian Bale Trump tarafından görüşmeye çağırıldı. Sonradan açıklama yapan Bale, “Onunla bir kez tanıştım. Trump Tower'da Batman’i filme çekiyorduk ve “Ofise kadar gel” dedi. Bence Bruce Wayne olduğumu düşündü çünkü Bruce Wayne gibi giyinmiştim. Benimle Bruce Wayne’mişim gibi konuştu ve ben de hiç bozuntuya vermeden devam ettim. Görüşmemiz oldukça eğlenceli geçti. Başkanlık için aday olacağından hiç haberim yoktu.’’dedi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal