Diriliş Ertuğrul Rabia Hala Hatun Kim? Diriliş Rabia Bala Hatunu Kim Canlandırıyor?

Diriliş Ertuğrul Rabia Bala hatun olarak izleyeceğiz. Diriliş Rabia Bala hatun karakterini canlandıracağını duyduğumuz oyuncu kim olduğunu ve daha önce nerelerde oynadığını bu yazımızda bulabilirsiniz.

28.09.2018-16:24 - (Son Güncelleme: 15.12.2018-14:11) Diriliş Ertuğrul Rabia Hala Hatun Kim? Diriliş Rabia Bala Hatunu Kim Canlandırıyor?

 Diriliş Ertuğrul Rabia Bala hatun olarak izleyeceğiz.  Diriliş Rabia Bala hatun karakterini canlandıracağını duyduğumuz oyuncu kim olduğunu ve daha önce nerelerde oynadığını bu yazımızda bulabilirsiniz.

Diriliş Rabia Bala Hatun Kimdir? Hangi Oyuncu Canlandıracak?

 Bu sezonda Diriliş Ertuğrul adı ile devam edeceğini kamuoyuna duyurdu. Bu nede demek oluyor. Niçin böyle bir açıklama yapıldı derseniz. Ertuğrul bey bu sene de TRT 1 ekranlarında yer alacak. Hali hazır da Mehmet Bozdağ’ın çok emek verdiği ve ilk sezon istenilen reytinglere ulaşamadığı Kütül Amare dizisine yoğunlaşacağını gelecek sene Diriliş Osmanlı projesi start vereceği kulislerde konuşulmakta. Ancak bu dizi sektörü o kadar ani değişiyor bazen bu hıza bizler dahi yetişemiyoruz.

Mehmet bey aslında Diriliş Ertuğrul’u tarihe uygun planlayıp 2 sezon düşünüldüğünü ama halkın yoğun talebi üzerine sezon sezonu çekeceklerini söyledikten sonra geçtiğimiz sezonda final yapacağını beklerken bu sene de devam kararı aldı. Bir çok dizi eleştirmeni ilk al Diriliş Ertuğrul teması ile devam edip ikinci Ay Diriliş Osmanlı’ya geçileceğini söylemiş ve yorumlamışlardı. Ancak onlar da yanıldı.

Ä°lgili resim

Yapımcı ve senarist Mehmet bey bu sene de Dirilişe devam edileceğini açıkça duyurdu. Peki hikaye nereye gidecek? Neyi anlatacaklar? Aldığımız habere göre dışarıda Moğol ile uğraşırken Selçuklu Devletinin yanlış politikalarla çöküşü diğer yanda Osman beyin büyümesi ve gençliği bu sene içerisinde işlenecek konular arasında yer alacak. 

Osman beyin gençliğinde konuştuğu Diriliş Rabia bala hatun rolüne hayat vereceği oyuncu.  Diriliş Ertuğrul Rabia Bala hatun kim hangi oyuncu canlandırıyor? Oyuncunun gerçek adı ne hayatı hakkına bilinmeyenler detaylarda...

Diriliş Ertuğrul dizisi yeni sezonda oyuncularına yeni isimler dahil oldu.Diriliş Ertuğrul Rabia bala karakterine hayat veren oyuncunun gerçek adı Hande Soral’dır. 1987 doğumlu ve Bursa’da dünya’ya gelen oyuncu 2008-2010 yıllarında ise Küçük Kadınlar dizisinde oynamıştır. 2012 yılında Alev Alev dizisinde rol alarak dizi hayatını devam ettirmiştir.

2013 yılında Böyle Bitmesin’de rol almıştır. 2014 yılında ise yönetmenliğini Ata Türkoğlu’nun yaptığı bir roman uyarlaması olan Yılanların Öcü’nde başrol oyuncusu olarak rol almıştır.

 

 Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal