Derya Tuna İbrahim Tatlıses Neden Ayrıldı?

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in eski eşi Derya Tuna, '4 Kadın Zamanı' programında herkesi şoke eden bir itirafta bulundu.

09.10.2018-15:54 - (Son Güncelleme: 09.10.2018-15:44) Derya Tuna İbrahim Tatlıses Neden Ayrıldı?
Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in eski eşi Derya Tuna, '4 Kadın Zamanı' programında herkesi şoke eden bir itirafta bulundu. Kanal D ekranlarında yayınlanan '4 Kadın Zamanı' programında Derya Tuna, uzun yıllar beraberlik yaşadığı eski eşi İbrahim Tatlıses tarafından aldatıldığını, ünlü isim tarafından o dönem şarkı söyleyen bir kadına gönderilen çiçeği yakalayarak öğrendiğini açıkladı. Tuna'nın açıklamaları herkesi dumur etti.

Bir erkek çocuğu annesi Derya Tuna "23 yıl önce tesadüfen girdiğim çiçekçide kocaman bir gül buketi gördüm. Bakmak istediğimde çiçekçi çocuk panik yaparak çiçeğin kartını benden kaçırdı, o sırada kartı yere düşürdü. Kartı okuduğumda çiçekleri İbrahim Tatlıses'in göndermek için hazırlattığını gördüm. Kartı delil olarak almak istediğimde ise çiçekçi çocuk İbrahim Bey'in ve benim korkumdan kartı yedi. Aldatılmaya 'eyvallah' demedim ve bitirdim" açıklamasını yaptı.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal