Demet Şener Neden Boşandı? Demet Şener ile Cenk Küpeli'nin Boşanma Sebebi Ortaya Çıktı

Tek celsede boşanan Demet Şener ile Cenk Küpeli'nin boşanma sebebi merak konusu oldu. Peki bugün flaş bir kararla boşanan Demet Şener ile Cenk Küpeli boşanma sonrası ne açıklama yaptı? Çiftin boşanma sebebi ne? Boşanma sonrası ilk açıklama...

12.01.2021-15:24 - (Son Güncelleme: 12.01.2021-15:24) Demet Şener Neden Boşandı? Demet Şener ile Cenk Küpeli'nin Boşanma Sebebi Ortaya Çıktı

2018 yılında İbrahim Kutluay ile 11 yıllık evliliğini bitiren ve ardından 21 Haziran 2019'da işadamı Cenk Küpeli ile yeniden nikah masasına oturan eski manken Demet Şener, bugün soluğu mahkemede aldı. 2.5 yıllık evliliklerini tek celsede bitiren çiftin neden ayrıldığı herkes tarafından merak edilmeye başlandı. İşte boşanma nedenleri, arka planı ve ayrılık sonrası çiftin cephesinden ilk açıklama

DEMET ŞENER VE CENK KÜPELİ NEDEN BOŞANDI?

Bu sabah İstanbul Bakırköy 12. Aile Mahkeme'sinde boşanan Demet Şener ile Cenk Küpeli'nin ayrılık haberi magazin gündemine bomba gibi düştü. Çiftin her zaman mutlu görünürken birden boşanması akıllara "Demet istenmeyen gelin mi?" dedikodularını getirdi. Öte yandan boşanmaya sebebiyet veren şeyin Cenk Küpeli'nin baba olmak isterken Demet Şener'in anne olmak istememesi olduğu öne sürüldü. Peki çift hep mutlu görünürken neden boşandı? Boşanma sonrası kim ne dedi? 

DEMET ŞENER İSTENMEYEN GELİN MİYDİ?

Çiftin nikahında Cenk Küpeli'nin anne ve babasının olmaması, "Demet Şener istenmeyen gelin" haberlerinin ortaya çıkmasına neden olmuştu. Cenk Küpeli, haberlerle ilgili, "Anne ve babamla yakında tanışacaklar, evliliğimizde sorun yok" demişti. Çiftin evlendikten 2.5 yıl sonra boşanması da "Demet Şener'i, Cenk Küpeli'nin ailesi istemedi" yorumlarının yapılmasına neden oldu.

Ayrıca çiftin evliliğinden dört ay sonra Cenk Küpeli'nin babası Avni Küpeli sosyal medyada hesabından "Demet Şener, gözümüzün nuru oğlumuz Cenk'i bizden koparmış ve ailesini hiçe saymıştır. Yaptığı nispetler sadece İbrahim Kutluay'ı değil, bizleri de derinden yaralamaktadır. Bu konuya da özellikle dikkat çekilmesini rica ederiz. Saygılarımızla... Oya - Avni küpeli" açıklamasında bulunmuştu. 

BOŞANMA SONRASI İLK AÇIKLAMA!

Demet Şener boşanma sonrası sessizliğini korurken Cenk Küpeli cephesinden bir açıklama geldi. Boşandığı eşine teşekkürlerini ileterek "Ayrılık sonrası arkadaşlığa inanmasam da eski eşin olarak tüm desteğim ve dualarım seninle olacak. Güzel ve başarılı bir hayat dilerim" ifadelerini kullandı.

DEMET ŞENER İLE İBRAHİM KUTLUAY NEDEN BOŞANMIŞLARDI?

Demet Şener, "Evlilik birliğinin temelinden sarsılmasını" ve "aldatıldığını" ileri sürerek 2016 yılının Ekim ayında İbrahim Kutluay'a boşanma davası açmıştı. Taraflar arasında çekişmeli olarak görülen boşanma davası 15 ay sürmüştü. 19 Ocak 2018'de çıkan kararda mahkeme çiftin boşanmasına karar vermişti.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal