Demet Evgar Ve Emre Karayel Kimdir?

Uzun yıllar aynı ekranı paylaşan başarılı oyuncular oyuncular Demet Evgar ve Emre Karayel izleyicinin gönlünde farklı bir yere sahip.

14.05.2018-16:39 - (Son Güncelleme: 14.05.2018-16:24) Demet Evgar Ve Emre Karayel Kimdir?

Uzun yıllar aynı ekranı paylaşan başarılı oyuncular oyuncular Demet Evgar ve Emre Karayel izleyicinin gönlünde farklı bir yere sahip.

1 Kadın 1 Erkek dizisinde 2008 yılından 2015 yılına kadar önce aynı evi paylaşan iki sevgili sonra karı-koca daha sonra da ikiz çocuk sahibi bir çifti canlandıran yetenekli oyuncular doğal oyunculuklarıyla izleyicinin gönlünde taht kurdu. Ozan ve Zeynep karakteri her yeni bölümde izleyiciyi heyecanla ekrana kilitledi.

Samimi ve sempatik tavırlarıyla sürdürdükleri projeleri uzun yıllar ekranda kalma başarısını elde etti. Daha sonra ayrı ayrı bir çok prpjede yer alan yetenekli oyuncular her projelerinde başarıyı yakalasada ''1 Kadın 1 Erkek'in yeri her zaman ayrı oldu.

DEMET EVGAR KİMDİR?

1980 Manisa doğumlu olan Demet Evgar henüz 17 yaşındayken oyunculuğa başladı. İlk olarak Afsem tiyatrosunda 'Kaç Baba Kaç' oyununda yer aldı.

İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Bölümü mezunu olan yetenekli oyuncu, öğrencilik yıllarında arkadaşlarıyla birlikte kurduğu Tiyatro Kılçık adlı amatör tiyatroda oyunculuk ve yazarlık yaptı.

2007'de, Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda sahnelenen "Rock Müzikalleri'nde" rol alan oyuncu ''Aslı ile Kerem'', ''Bütün Çocuklarım'' ve ''Emret Komutanım'' adlı televizyon dizilerinin yanı sıra ''Banyo'', "Beyza'nın Kadınları'' isimli sinema filmlerinde oynadı.

2009 yılında Mahsun Kırmızıgül'ün Güneşi Gördüm filminde Havar karakterini canlandıran Evgar oyunculuğuyla beğeni topladı.

2010 yılında ise Yahşi Batı filminde Cem Yılmaz ve Ozan Güven ile başrolleri paylaşan ünlü oyuncu daha sonra Vay Arkadaş filminde Mete Horozoğlu, Ali Atay ve Fırat Tanış ile birlikte rol almıştır.

Evgar son olarak 11 Mayıs 2018'de vizyona giren 'Aşkın Gören Gözlere İhtiyacı Yok' adlı filmde rol aldı.

EMRE KARAYEL KİMDİR?

1972 Adana doğumlu olan Emre Karayel, Gazi Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi'nde İktisat Bölümü'nü okurken oyuncu olmaya karar verip Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümü'ne geçti.

Üniversiteden mezun olduktan sonra TRT'de oyunculuk ve sunuculuk yapmaya başlayan başarılı oyuncu ilk olarak 2000 yılında 'Bizim Evin Halleri' dizisinde rol aldı.

2002 yılında 'Kuzenlerim' adlı dizide rol alan Karayel 2003 yılında tanınmasına neden olan 'İstanbul Masalı'nda oynadı.
Daha sonra Emre Karayel, Gümüş, Kurtlar Vadisi ve Canım Ailem dizilerinde rol aldı.

Karayel'in rol aldığı başlıca filmler; Polis, Zincirbozan, Usta, Başka Dilde Aşk.

Son olarak 2018 yılında 'Erkekler De Ağlar' filminde rol alan oyuncu bir çok dizi ve filmde rol almıştır.



Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal