Demet Akalın'dan İrem Derici Tepkisi: Sevmiyorum, Çok Saygısız

Demet Akalın, katıldığı 2.Sayfa programında İrem Derici haberini görünce sert tepki verdi. Akalın, 'O kızı sevmiyorum, çok saygısız' dedi.

08.11.2018-12:10 - (Son Güncelleme: 08.11.2018-12:07) Demet Akalın'dan İrem Derici Tepkisi: Sevmiyorum, Çok Saygısız

İrem Derici, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından dudak üstü tüylerini aldırdığı bir video paylaşarak şaşkınlık yaratmıştı.

Demet Akalın'ın katıldığı 2. Sayfa programında Derici'nin bu haberine yer verilince Akalın'dan beklenmedik bir tepki geldi.

Sunucular Demet Akalın'dan haber hakkında yorum yapmasını istediğinde ise 'İrem hakkında konuşmak istemiyorum. Sevmiyorum çok saygısız bir kız. Onunla alakalı bir şey olunca konuyu değiştiriyorum. İlgi alanıma girmiyor.' dedi.

'SARMA BANA, SARMAYIN BANA'

Demet Akalın'ın o açıklamalarının ardından İrem Derici, sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak 'Bak tatlı kadın... Her şeyi söyle bana ama beni saygı kelimesiyle aynı cümlede geçirirken tek diyebileceğin şey dünyanın en saygılı kızı olabilir maksimum. Annemden babamdan güzel öğrendim ben saygıyı. Sarma bana, sarmayın bana, ben kendi halimde takılıyorum. Ve seni seviyorum Demet.' dedi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal