Demet Akalın Ve Nihat Doğan Arasında Sinirler Gerildi

Kanser hastası olan kuzenine yardım etmediği gerekçesiyle Demet Akalın'ı eleştiren Nihat Doğan'a "O hayatının tazminatını ve suç duyurusunu görecek" diyen ünlü şarkıcı için, Nihat Doğan'dan bir yorum daha geldi.

22.05.2018-17:56 - (Son Güncelleme: 22.05.2018-17:52) Demet Akalın Ve Nihat Doğan Arasında Sinirler Gerildi

Kanser hastası olan kuzenine yardım etmediği gerekçesiyle Demet Akalın'ı eleştiren Nihat Doğan'a "O hayatının tazminatını ve suç duyurusunu görecek" diyen ünlü şarkıcı için, Nihat Doğan'dan bir yorum daha geldi.

Geçtiğimiz günlerde Demet Akalın'ın kanser olan kuzeni hayatını kaybetti. Demet Akalın'ın kuzenine yardım etmediği iddia edildi. Akalın'a tepkiler çığ gibi büyürken ünlü şarkıcı Nihat Doğan'dan sert bir tepki geldi.

Nihat Doğan Akalın'ın kuzeni Yağız ile fotoğrafını paylaşarak altına şu notu düştü: ''Ota b..a timsah gözyaşı döken teyzen Demet Akalın çizmesine vermekle övündüğü 30 bin TL'yi sağlığın için harcasaydı, bugün anneciğinle iftarını yapacaktın. Demet bir de acılı anneye 50 bin TL'lik dava açmış. Allah ıslah etsin seni'' yazmıştı.

Nihat Doğan'ın bu sözlerine tepki gösteren Demet Akalın sosyal medya hesabuından; "O hayatının tazminat ve suç duyurusunu görecek" şeklinde yorum yaptı.

Bunun üzerine Doğan'dan bir açıklama daha geldi.

Ünlü türkücü, ''Kardeşlerim öncelikle ramazan ayında böylesi bir gündemle sizleri meşgul ettiğim için çok özür dilerim. Lakin Kendi kuzeninin çocuğunun ölümü seyreden Bayan Gucci’nin rahmetli Yağız kardeşime rahmet dilemem Gucci’ne gitmiş olmalı ki 'Ona hayatında görmediği kadar büyük bir tazminat davası açacağım diyerek beni tehdit edince cevap vermek farz oldu. Ey giydiği çoraba 5 bin, giydiği çizmeye 30 bin tl vermek suretiyle kendine şahsiyet yaratmaya çalışan bayan Gucci bilesin ki; bizim hesap vermekten korkacağımız tek mahkeme, yapılan iyiliğinde, kötülüğünde zerre şaşmadan karşılık bulacağı adalet terazisinin de gram şaşmayacağız mahkeme, Mahkeme-i kübradır.

Gerçi sende haklısın, bu dünyada vicdansızlığı, merhametsizliği, yargılayacak bir mahkeme olmadığı için Bu dünyada senin gibi zavallı bir çocuğun ölümü seyreden zalimler gaddarlar güçlü görünen firavunlar mazlumu mağduru, kimsesizi her daim ezmekte ve yok etmekte.

İşte bu yüzden Hak var, hakikat var Allah var. Unutma ki; yarın hak divanda 5 bin TL'lik çorabın, veya 30 bin TL ye satın almakla övündüğün çizmen seni kurtaramayacak'' şeklinde yorum yaptı.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal