Demet Akalın Nihat Doğan Kavgasına Okan Kurt'tan İlk Yorum Geldi

Demet Akalın ve Nihat Doğan arasında yaşanan gerginliğe ünlü şarkıcının eşi Okan Kurt da dahil oldu. Kurt, açtı ağzını yumdu gözünü.

25.05.2018-17:57 - (Son Güncelleme: 25.05.2018-17:52) Demet Akalın Nihat Doğan Kavgasına Okan Kurt'tan İlk Yorum Geldi

Demet Akalın ve Nihat Doğan arasında yaşanan gerginliğe ünlü şarkıcının eşi Okan Kurt da dahil oldu. Kurt, açtı ağzını yumdu gözünü.

Demet Akalın, hasta olan kuzenine yardım etmediği gerekçesiyle kendisini sert sözlerle eleştiren Nihat Doğan hakkında mahkemeye başvurarak koruma kararı çıkartırmıştı.



Geçtiğimiz akşam Yeniköy'de bulunan Fiko Ocakbaşı'nda iftar yemeği yiyen Demet Akalın ve Okan Kurt, muhabirlerin sorularını yanıtladı.

Gazetecilerin soruları üzerine Akalın, ''Ben konuşmuyorum kocam konuşsun'' diyerek topu Okan Kurt'a attı.

Olaylar karşısında sinirlenen Okan Kurt ise açtı ağzını yumdu gözünü.

''Bu konu gereksiz uzadı. Eşimle 6 yıldır evliyim. Eşim dayılarına ev aldı. Ben iş adamıyım dayılarıma ancak kıyafet alıyorum. Yani şunu söylemek istiyorum. Hepimizin akrabaları var, herkes her akrabasını sevmek zorunda mı? Bazısı annesiyle konuşmuyor, bazısı dayısıyla konuşmuyor… Başları sağ olsun zaten çocukları melek oldu. Ama çok üzgünüm, iş öyle bir noktaya geldi ki sanki eşim sebep olmuş gibi yansıtılıyor. Öyle bir şey yok'' şeklinde açıklama yaptı.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal