Demet Akalın Gülben Ergen Barıştı!

Sevilen şarkıcı Gülben Ergen, eşi Okan Kurt'tan boşandıktan sonra zor zamanlar geçiren eski arkadaşı Demet Akalın'a destek olmuş, Akalın'dan bu desteği geri çevirmemişti. İkiliden bu olaydan sonra sevenlerini mutlu eden bir haber geldi.

10.10.2018-10:52 - (Son Güncelleme: 10.10.2018-10:41) Demet Akalın Gülben Ergen Barıştı!
Sevilen şarkıcı Gülben Ergen, eşi Okan Kurt'tan boşandıktan sonra zor zamanlar geçiren eski arkadaşı Demet Akalın'a destek olmuş, Akalın'dan bu desteği geri çevirmemişti. İkiliden bu olaydan sonra sevenlerini mutlu eden bir haber geldi. Bir zamanlar çok samimi arkadaş olan Demet Akalın ve Gülben Ergen, geçen sene nedeni bilinmeyen bir olaydan dolayı küserek birbirlerini sosyal medya hesaplarından takip etmeyi bırakmıştı.

Üç çocuk annesi Gülben Ergen'in boşanma haberlerinden sonra pop müziğinin sevilen ismi Demet Akalın'a zeytin dalı uzatmasından sonra ikili aylar sonra basın danışmanları Özgür Aras sayesinde bir araya gelerek barıştı. Arkadaşlarına kaldıkları yerden devam eden Demet Akalın ve Gülben Ergen, dün geceden fotoğraf paylaşmayı da unutmadı. Gülben Ergen ve Demet Akalın, şarkıcı Deniz Seki'nin sahneye çıktığı mekanda buluşarak güzel zaman geçirdi.

45 yaşaındaki şarkıcı Demet Akalın, Deniz Seki'nin sahnesinde şarkı söyleyen Gülben Ergen'in videosunu yayınlayarak "Ne olursa olsun gerçek ve candan dostların elini bırakmayın" notunu yazdı. Ünlü şarkıcı Demet Akalın, sosyal medya hesabından Gülben Ergen'in fotoğrafını paylaşarak, 'Adamın hasıdır' yazdı. Ergen ise Demet Akalın'ın sahneye çıktığı videoyu kalp emojisi koyarak sosyal medya hesabından paylaştı.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal