Dan Bilzerian Kimdir?

Dan Bilzerian kimdir? Dan Bilzerian ne iş yapar? Dan Bilzerian nasıl zengin oldu? İnstagram fenomeni Dan Bilzerian hakkında merak edilen bütün soruların yanıtı haberimizin detayında...

14.04.2018-16:06 - (Son Güncelleme: 14.04.2018-14:45) Dan Bilzerian Kimdir?

Insgram fenomeni olan Dan Bilzerian yaşam tarzı, serveti ve kadınlara olan düşkünlüğü ile biliniyor. Dan Bilzerian aylardır hem dünya basınında hem de türk basınınında odak noktası oldu.

DAN BİLZERİAN KİMDİR?

Dan Bilzerian, 7 Aralık 1980 tarihinde ABD, Florida'da dünyaya geldi. Annesinin adı Terri Steffen, babasının adı Paul Alec Bilzerian'dır. Adam adında bir de kardeşi vardır. Deniz Kuvvetleri Ilan ve SEAL eğitimine katıldıktan sonra dört yıl boyunca askerlik yapan Bilzerian, Florida Üniversitesi kriminoloji bölümünü 4 yıl okuduktan sonra mezun olmadan bıraktı. Kardeşi Adam ile birlikte petrol, eğlence dahil olmak üzere sanayi işi ve geniş bir yelpazede iş yapan bir şirket kurdu.

DAN BİLZERİAN NE İŞ YAPAR?

Dan Bilzerian, kas yapıcı sporların dışında, tüplü dalış, dağ bisikleti, kar motosikleti ve araba yarışı sporlarıyla da ilgilenmektedir.

2009 yılında Dünya Poker Serisi Poker şampiyonu olduktan sonra lüks hayatının birçok detayını instagram'dan hayranlarıyla paylaşmaya başladı. Dan Bilzeryan'ın malvarlığının 100 milyon dolar'ı geçtiği tahmin edililiyor.

2013 yılında Gerard Butler ve Morgan Freeman'ın başrollerde oynadığı "Olympus Has Fallen" adlı filmde oynadı.

2013 yılında 'Lone Survivor' filminde 1 rol alabilmek için üstüne 1 milyon dolar para vermiştir.

2014 yılında Cameron Diaz ve Kate Upton'ın oynadığı 'The Other Woman' ve 2014 yılında vizyona giren ve başrolünde Denzel Washington'ın oynadığı 2The Equalizer' filmleirnde rol aldı.

Bilzerian, aktörlük ve poker oyunculuğundan önce fok eğitmenliği yapmıştır.

DAN BİLZERİAN NASIL ZENGİN OLDU?

Dan Bilzerian'ın ilk paylaşımlarına bakıldığında gösterişli fotoğrafları yoktur ancak güzel kızlarla fotoğraf çekip, lüks otomobilinin fotoğrafını paylaştı anda beğeni patlaması yaşadı. 

Kendi anlattığına göre üniversitede ikinci sınıftayken, sahip olduğu her şeyi satmış ve 750 dolar ile poker oynamış. O parayı 10.000 dolar yapmış. Daha sonra Vegas'a gitmiş ve kazandığı parayla oynadığı pokerle 187.000 dolar kazanmış. Bu şekilde parası milyonlara ulaşmış.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal