Çukur'un Yeni Bölümü Esti Gürledi!

Ay Yapım imzalı, Show TV'nin sevilen dizisi Çukur'un dün akşam ekrana gelen bölümünde izleyiciler ekrana kitlendi.

27.03.2018-14:43 - (Son Güncelleme: 27.03.2018-16:55) Çukur'un Yeni Bölümü Esti Gürledi!

Show TV’de yayınlanan Çukur’un dün akşam yayınlanan bölümünde izleyicilerin ilk defa karşılaştığı Elvis (Saygın Soysal), taş üstünde taş bırakmadı. Koçovalılar ile Baykal arasındaki savaşa dahil olan Elvis, Baykal’ı kurtarmak için kurduğu tuzak ile başta Yamaç olmak üzere hem Koçovalıları hem de Vartolu’yu yenilgeye uğrattı.



Pazartesi akşamlarınıkasıp kavuran Çukur’un dün akşam yayınlanan bölümünde Yamaç ve Vartolu’nun, Baykal’a kurdukları tuzağın cezası ağır kesildi. Baykal’ı kurtarmak üzere harekete geçen Elvis (Saygın Soysal), Koçovalı kadınlarını kaçırarak tehlikeli bir atılımda bulundu. Elvis’in kadınları tuttuğu depoyu öğrenen Koçovalılar ile Vartolu, hayatlarının en beklenmedik anını yaşadı. Hepsinden bir adım önde hareket eden Elvis, iki tarafı da yenilgiye uğratarak hem onları tuzağa düşürdü hem de zamanında Koçovalı kadınlarını alıp kaçmayı başardı.

TÜM KATEGORİLERDE LİDER!

Çukur, dün akşam yayınlanan 22’nci bölümüyle reyting sıralamasında zirveyi kimseye bırakmadı. Çukur, AB’de 12,72 izlenme oranı (rating), 28,09 izlenme payı (share), ABC1 20+’da 12,90 izlenme oranı (rating), 26,59 izlenme payı (share), Total’de ise 10,06 izlenme oranı (rating), 22,31 izlenme payı (share) ile birinciliği aldı.
Çukur’un heyecanla beklenen 22’nci bölümünün başlamasıyla birlikte izleyiciler #şahmat etiketi ile Twitter’da yorumlarını paylaştı. #şahmat etiketi Twitter’ın Türkiye gündeminde 15 saat 5 dakika, dünyada 6 saat 10 dakika TT listesinde kaldı. Somera’nın reyting analizine göre 26 Mart Pazartesi günü sosyal medyada en çok konuşulan programlar arasında birinci oldu.

VARTOLU İLE YAMAÇ GÜÇLERİNİ BİRLEŞTİRDİ!

Baykal tehdidini ortadan kaldırmak için güçlerini birleştiren Yamaç ile Vartolu’nun, Baykal’a oyun oynadıkları sahne bölüme damga vurdu. Fakat Yamaç ve Vartolu’nun planı, Nazım’ın oyuna dahil olmasıyla alt üst oldu. Yamaç ile Vartolu, Baykal’ı Nazım’a kaptırırken; Hale’nin intikamını almak için harekete geçen Aliço’nun esrarengiz geçmişi bölümün en çok konuşulan sahnelerinden oldu.

ALİÇO’YU DURDURABİLECEKLER Mİ?

Yeni bölümden yayınlanan ilk sahnede Aliço’nun kulübesinde Baykal, Nazım ve Hale’nin fotoğraflarını bulan Yamaç, Aliço’nun Hale’nin öldürülmesinin ardındaki sır perdesini açığa çıkardığını anlıyor. Meke ile birlikte Aliço’yu bulmaya çalışan Yamaç’ın Aliço’yu vaktinde durdurup durduramayacağı büyük bir merakla bekleniyor.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal