Çukur'un Aliço'su Rıza Kocaoğlu Sevgilisi Zeynep Bastık'tan Ayrıldı

Show TV'de yayınlanan fenomen dizi 'Çukur'un 'Aliço'su Rıza Kocaoğlu ile sevgilisi Zeynep Bastık'ın ayrıldığı iddia edildi.

25.05.2018-14:24 - (Son Güncelleme: 25.05.2018-14:14) Çukur'un Aliço'su Rıza Kocaoğlu Sevgilisi Zeynep Bastık'tan Ayrıldı

Show TV'de yayınlanan fenomen dizi 'Çukur'un 'Aliço'su Rıza Kocaoğlu ile sevgilisi Zeynep Bastık'ın ayrıldığı iddia edildi.

Çapkınlıklarıyla bilinen ve şu sıralar Çukur dizisindeki performansıyla dikkatleri üzerine çeken ünlü oyuncu Rıza Kocaoğlu'nun bir ilişkisi daha bitti. Önceki yaz Hande Subaşı'yla Bodrum'da görüntülenen Rıza Kocaoğlu, İstanbul'a dönüşünde güzel oyuncudan ayrılmış, eski sevgilisi Eylül Su Sapan'a ile tekrar aşk yaşamaya başlamıştı. Eski aşkıyla ilişkisinide kısa süre sonra bitiren ünlü oyuncu, Çeşme'de tatilde tanıştığı Begüm Birgören ile yeni bir aşka yelken açmıştı.

Daha sonra Begüm Birgören ile de yollarını ayıran Kocaoğlu, Ekim ayında 'İçerde' dizisindeki rol arkadaşı Damla Colbay'la Cihangir'de baş başa yemek yerken objektiflere takılmıştı.

ZEYNEP BASTIK İLE AŞK YAŞAMAYA BAŞLADI

Daha sonra Ünlü oyuncu şubat ayında şarkıcı ve oyuncu Zeynep Bastık'la aşk yaşamaya başlamıştı.

ESKİ AŞKLARININ YAKIN ARKADAŞI

Zeynep Bastık'ın Rıza Kocaoğlu'nun eski sevgilileri Hande Subaşı ve Begüm Birgören'in yakın arkadaşı olması ise şok etkisi yaratmıştı.

AŞKLARINI İLAN ETTİLER

İkili, mart ayında Rıza Kocaoğlu'nun Nişantaşı'nda 39. yaş gününü kutladığı parti çıkışı ilk kez el ele görüntülenmişti. İkili birlikte çekilen pozlarını sosyal medayan paylaşarak aşklarını ilan etmişti.

TAKİBİ BIRAKTILAR

Ünlü çiftin geçtiğimiz günlerde ihanet iddiasıyla yollarını ayırdığı söylendi. Çiftin birbirlerini sosyal medyadan takip etmeyi de bırakması ayrılık iddialarını doğruladı.



Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal