Çukur Son Bölümü Olan 25. Bölümde Neler Yaşandı?

Çukur dizisi heyecan dolu 25. son bölümde neler yaşandı? Çukur 26. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Çukur dizisi 25. son bölümde neler yaşandı? Çukur dizisi 25. son bölüm ile ilgili merak edilen bütün soruların yanıtı haberimizin detayında...

17.04.2018-09:52 - (Son Güncelleme: 17.04.2018-09:39) Çukur Son Bölümü Olan 25. Bölümde Neler Yaşandı?

Show TV'nin fenomen dizisi Çukur'un yayınlanan 25. son bölümünde neler yaşandı? Çukur dizisi 26. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Çukur dizisi 25. son bölümde heyecan dolu dakikalar yaşandı.

ÇUKUR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz ve Erkan Kolçak Köstengil gibi oyuncuların yer aldığı Çukur dizisinin heyacan dolu 25. bölümde neler yaşandığı büyük merak konusu oldu.

Çukur 25. son bölümnde nefesler tutuldu. Çukur'da yeni taraflar oluşur. Sultan'ın vurulması, taraflar arasındaki mücadeleyi artırır. Ayakları tutmayan Sultan'ın kararı Medet'i öldürtmektir. Sultan ile Medet'in yüzleşmesi sırasında çekilen silah, gerilimi tırmandırdı.

Sultan ile Medet ikilisi arasında kalan Yamaç'ın ne karar veredeği ise merakla beklendi. Yaşanılan tatsız olaylar, Koçovalı Ailesi'ni aynı sofrada buluşturdu.

Sultan'ın durumunu fırsata çevirmeye çalışan Vartolu ise eski güçlü günlerine dönmek için adımını atar. Nazım ve Emrah ile görüşen Vartolu'nun seçeceği taraf geçmişte yaşanan mücadeleyi yeniden alevlendirir.

Çukur 26. yeni bölümü ile 23 Nisan Pazaretsi akşamı saat 20:00'da Show TV'de...

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal