Çukur Son Bölümde Neler Yaşandı? (23. Bölüm)

Show TV'nin reyting rekorları kıran dizisi Çukur'da son bölümde neler yaşandı? Çukur dizisi 23. bölümde neler yaşandı? Çukur son bölüm ile ilgili merak edilenler haberimizde...

03.04.2018-10:39 - (Son Güncelleme: 04.04.2018-11:24) Çukur Son Bölümde Neler Yaşandı? (23. Bölüm)

Pazartesi günlerinin vazgeçilmezleri arasında yer alan Çukur dizisi son bölümde neler yaşandı? Çukur dizisi 23. bölümde neler yaşandı? Çukur 23. son bölümde neler yaşandı? Merak edilen bütün detaylar haberimizde...

Çukur yayınlanan 23. son bölümü ile bu hafta yine ekranlara damgasını vurdu. Yayınlanan 23. son bölümünün hemen ardından 24. yeni bölüm ilk sahnesi yayınlandı.

ÇUKUR 23. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Çukur'un dün akşam yayınlanan bölümünde heyecan tavan yaptı ve izleyici ekran başına kilitlendi. Çukur'da elvis gemileri yakıp meydan okuyarak Koçavalı kadınlarını kaçırmıştır. Yamaç ve Vartolu beklenmedik bu hamle karşısında deliye döner. İki taraf arasında silahların çekildiği mücadele sonraı Koçavalı kadınları beklenmedik bir isim kurtardı.

Vartolu ve Yamaç arasındaki iş birliğinin ne kadar süreceği ise merak konusu oldu. Çok çetin mücadelelrin verileceği bölümde Elvis'in nasıl durdurulacağı heyecanla beklenirken, Çukur'un önemli karakterlerinden biri olan Baykal diziye veda ediyor.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal