Çukur Dizisinde Sürpriz Düet

Show TV'nin en sevilen dizisi Çukur'un Celasun'u Kubilay Aka ve Hayko Cepkin Çukur dizisi için sürpriz bir düet gerçekleştirdi.

05.05.2018-13:52 - (Son Güncelleme: 05.05.2018-13:36)

Show TV'de ekranlara getirilen ve sezona damgasını vuran Çukur dizisindeki Celasun karakterine hayat veren Kubilay Aka dizi için stüdyoya girdi. Genç oyuncunun sözlerini yazdığı'Gamzendeki Çukur' şarkısına Hayko Cepkin ile düet yaptı.

Senaryosu ve oyuncusu kadrosuyla bütün dikkatleri üzerine toplayan Çukur orjinal müzikleri ile de izleyenlerin kalbinde taht kurmaya devam ediyor.

Çukur dizisinde Celasun karakterini canlandıran Kubilay Aka sözleri kendisine ait olan 'Gamzendeki Çukur' şarkısı için stüdyoya girdi ve Hayko Cepkin ile düet yaptı.

Geçtiğimiz günlerde şarkını klibi için tekrar stüdyoya giren Kubilay Aka heyecanını şu sözlerle dile getirdi, 'Çukur'un müziklerini ben de çok seviyorum. İzleyiciler de sevdi ve heyecanla başka hangi şarkıların kullanılacağını bekliyorlar. Ben de diziye bir şarkı armağan etmek istedim ve 'Gamzendeki Çukur' sözlerini yazıp menajerimle paylaştım. Menajerim vasıtasıyla Hayko Cepkin'le paylaştık ve o da şarkıyı çok beğendiğini söyleyerek teklifimizi kabul etti. Hayko gibi bir ustanın bana bu projemde destek verdiği ve benimle düet yaptığı için kendimi çok şanslı hissediyorum.' açıklamasında bulundu.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal