Çukur Dizisi Yeni Bölümü Olan 31. Bölümde Neler Yaşanacak?

Çukur dizisi yayınlanan 30. son bölümünün ardından 31. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Çukur dizisi 31. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Çukur yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Çukur dizisi 31. bölüm bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ayrıntılar haberimizin detayında...

26.05.2018-09:29 - (Son Güncelleme: 26.05.2018-09:14)

Çukur dizisi yayınlanan 30. son bölümünün ardından 31. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Çukur dizisi 31. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Çukur yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Çukur dizisi 31. bölüm bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte ayrıntılar...

Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz ve Erkan Kolçak Köstengil'in rol aldığı Çukur dizisi 31. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

ÇUKUR 31. BÖLÜM FRAGMANI

Çukur dizisi merakla beklenen 31. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Çukur dizisi 31. yeni bölüm fragmanında; Çukur'un ellerinin arasında kayıp gitmemesi için Yamaç ve adamları, tek çare olan gerekli parayı bulma zorundadır. Yamaç büyük bir oyunun fitili ateşler. peki bu büyük oyunu kim kazanacak?

Öte yandan Yamaç, Sena'nın durumuna endişelenirken Saadet'ten yardım ister.

Koçovalı ailesi ile savaş kılıçlarının çeken Vartolu bu süreçte beklenmedik olaylarla karşılaşır. Diğer yandan Selim yaptıkları ittifak ortaya çıkmasın diye iki taraf arasında kalsa da Koçovalılardan biri durumu öğrenir ve asıl savaş şimdi başlar.

Çukur 31. yeni bölümü ile 28 Mayıs Pazartesi akşamı saat 20:00'da Show TV'de...

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal