Çukur Dizisi Nerede Çekiliyor?

Show TV'nin senaryosu ve oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine toplayan dizisi Çukur'un nerede çekildiği büyük merak konusu oldu. Peki, Çukur dizisi nerede çekiliyor? Çukur dizisi İstanbul'un hangi semtinde çekiliyor? bütün edilenler haberimizde...

09.04.2018-12:14 - (Son Güncelleme: 09.04.2018-11:46) Çukur Dizisi Nerede Çekiliyor?

Show TV'nin senaryosu ve oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine toplayan dizisi Çukur nerede çekiliyor? Çukur dizisi İstanbul'un hangi semtinde çekiliyor? merak edilenler haberimizde...

Show TV'nin reyting rekorları kıran başrollerinde Aras Bulut İynemli, Dialn Çiçek Deniz ve Ercan Kesal gibi ünlü isimlerin yer aldığı Çukur'un nerede çekildiği izleyenler tarfından merak ediliyor. İzleyenler Çukur'un İstanbul'un hangi semtinde çekildiğini araştırmaya başladı.

ÇUKUR DİZİSİ KONUSU

İstanbul'un en tehlikeli mahallerinden Çukur'un kontrolü Koçova ailesinin elindedir. Koçovalıların Çukur'u yönetirken en önemli kuralları da uyuşturucuya asla izin vermemiş olmaları. Ancak bu yasağı kırmaya hazırlanan yeni bir grubun ortaya çıkması ile mevcut düzen bozulur.

ÇUKUR DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Show TV'nin Pazartesi akşamlarını kasıp kavuran fenomen dizisi Çukur'un nerede çekildiği izleyenler tarafından araştırılıyor.

Koçavalı Aile'sinin hikayesini anlatan Çukur'daki merak uyandıran mahalle İstanbul'un Fatih ilçesinde  bulunan Balat semtinde çekiliyor.

Dizide yer alan Muhittin'in berberi, Dostlar Kahvesi ve Koçovalı Aş Evi Balat semtinin arka sokaklarında yer alıyor.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal