Çukur Dizisi Kemal Kim?

Çukur dizisi Kemal karakteri kısa sürede izleyici tarafından sevilen karakterlerden biri oldu. Peki, Çukur dizisi Kemal kim? Çukur dizisi Kemal gerçek adı ne? Bütün soruların yanıtı haberimizde...

30.03.2018-10:56 - (Son Güncelleme: 30.03.2018-12:32) Çukur Dizisi Kemal Kim?

Show TV’nin sevilen dizisi Çukur’un Kemal karakteri izleyenler tarafından çok sevildi. Peki, Çukur dizisi Kemal kim?

Kemal, Çukur’da yaşamakta olan Yamaç’ın en güvendiği ve en sevdiği isimlerden biri. Abisi ile atışmalarına sık sık şahit olduğumuz Kemal, Yamaç’ın her dediğini yapan ve onun için kendi hayatını tehlikeye atmaya razı olan biri. Gönlünü doktor Aylin’e açmış olan Kemal’i her zora düştüğünde de kurtaran isim yine Yamaçtır. Yamaç çok güvendiği için Kemal’i Sena’nın kapısında bile bekletmiştir.

ÇUKUR DİZİSİ KEMAL (UĞUR YILDIRAN) KİM?

Çukur’un sevilen karakterlerinden olan Kemal’e hayat veren Uğur Yıldıran, 1981 yılında İstanbul'da doğmuştur. Eğitimini Gazi Üniversitesi Spor Akademisi Jimnastik Bölümü'nde tamamlayan oyuncu dansla da ilgilenmiştir. Genç oyuncu Hadise'nin Eurovision'a katılmasıyla yanında dansçı olarak adından söz ettirmiştir.

İlk oyunculuk deneyimini 2015 yılında rol aldığı Filinta dizisinde yapmıştır. Uğur Yıldıran şimdilerde ise Show Tv’de yayınlanan; kadrosunda Dilan Çiçek Deniz, Aras Bulut İynemli, Perihan Savaş, Ercan Kesal, Mustafa Üstündağ, Erkan Kolçak Köstendil, Öner Erkan, Rıza Kocaoğlu, Nebil Sayın gibi önemli isimlerin yer aldığı Çukur dizisinde Kemal karakterini canlandırmaktadır. 

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal