Çukur Dizisi Fragman - 30. Bölüm - 2. Fragman

Show TV'nin aksiyon ve heyecan dolu dizisi Çukur 30. bölüm 2. fragmanı izleyenlerle buluştu. Çukur heyecanla beklenen yeni bölümünde heyecan tavan yaptı. Çukur dizisi 30. bölüm 2. fragmanına damga vuran bütün ayrıntılar haberimizin detayında...

21.05.2018-09:34 - (Son Güncelleme: 21.05.2018-09:22)

Show TV'nin heyecan ve aksiyon dolu dizisi Çukur yayınlanan 29. son bölümün ardında izleyenler merakla 30. yeni bölüm fragmanı için araştırmalara başladı. Çukur dizisi 29. son bölümün ardından merakla beklenen 30. bölüm fragmanı yayınlanmıştı. Çukur dizisi 30. bölüm 2. fragmanı da ekranlara getirildi.

Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstengil ve Dilan Çiçek Deniz gibi genç ve başarılı oyuncuların yer aldığı Çukur dizisi 30. bölüm 2. fragmanı yayınlandı.

ÇUKUR 30. BÖLÜM 2. FRAGMANI YAYINLANDI

Çukur dizisi 30. bölüm 2. fragmanında; Yamaç, Selim, Paşa ve Emmi soğuk hava deposuna sıkışmış yardım beklemektedirler. Ancak beklenmedik bir olay onların kurtulmasını sağlar.

Öte yandan Yamaç, Sena'yı düşünmektedir. Emrah'ın tehdit ettiği Ezgi, Sena'ya uygulamış olduğuı tedavi yüzünden daha da kötüleşmektedir.

Diğer yandan Vartolu ve İdris Koçovalı'nın kahvede rehin alınması işleri karştırır. Yaşanan bu olayın ikili arasındaki soğukluğu bitireceği düşünülse de asıl savaş yeni başlayacaktır.

Çukur dizisi 30. yeni bölümü ile bu akşam saat 20:00'da Show TV'de...

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal