Çukur Dizisi Fragman - 29. Bölüm - 2. Fragman

Show TV'nin aksiyon ve heyecan dolu dizisi Çukur 29. bölüm 2. fragmanı da izleyenlerle buluştu. Çukur heyecanla beklenen yeni bölümünde Yamaç, İdris Koçavalı'dan hiç beklemediği sözler işitir. İşte ayrıntılar...

14.05.2018-08:42 - (Son Güncelleme: 14.05.2018-08:30)

Show TV'nin heyecan ve aksiyon dolu dizisi Çukur yayınlanan 27. son bölümün ardında izleyenler merakla 2. yeni bölüm fragmanı için araştırmalara başladı. Çukur dizisi 27. son bölümün ardından merakla beklenen 29. bölüm fragmanı yayınlanmıştı. Çukur dizisi 29. bölüm 2. fragmanı da ekranlara getirildi.

Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstengil ve Dilan Çiçek Deniz gibi genç ve başarılı oyuncuların yer aldığı Çukur dizisi 29. bölüm 2. fragmanı yayınlandı.

ÇUKUR 29. BÖLÜM 2. FRAGMANI YAYINLANDI

Çukur dizisi 29. bölüm 2. fragmanında; İdris Koçovalı'nın, Emmi, Paşa ve Selim'in yanında, 'Ben Çukur'da üstümde ne kadar tapu varsa hepsini de senin üstüne geçirmeye karar verdim oğlum!' sözleri Yamaç'a büyük bir şok yaşatırken Selim için ipler kopma noktasına geliyor.

Öte yandan Vartolu'nun neler yapacağı büyük bir heyecanla beklenirken, Selim'in 'Benim istediğim bir tek şey var artık. İdris Koçovalı'yı Çukur'dan çıkarmak' sözleri bütün dikkatleri üzerine topladı. 

Çukur 29. yeni bölümü ile bu akşam saat 20:00'da Show TV'de...

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal