Çukur Dizisi Fragman - 26. Bölüm - 2. Fragman

Show TV'nin aksiyon ve heyecan dolu dizisi Çukur 26. bölüm 2. fragmanı da izleyenlerle buluştu. Yeni bölüm fragmanında Vartolu'nun Yamaç'tan Medet'i istemesi ve Yamaç ile Emrah'ın karşı karşıya gelmesi fragmana damgasını vurdu. İşte, Çukur 26. bölüm 2. fragmanı...

23.04.2018-10:18 - (Son Güncelleme: 23.04.2018-10:08)

Show TV'nin heyecan ve aksiyon dolu dizisi Çukur yayınlanan 25. son bölümün ardında izleyenler merakla 2. yeni bölüm fragmanı için araştırmalara başladı. Çukur dizisi 25. son bölümün ardından merakla beklenen 26. bölüm fragmanı yayınlanmıştı. Çukur dizisi 26. bölüm 2. fragmanı da ekranlara getirildi.

Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstengil ve Dilan Çiçek Deniz gibi genç ve başarılı oyuncuların yer aldığı Çukur dizisi 26. bölüm 2. fragmanı yayınlandı.

ÇUKUR 26. BÖLÜM 2. FRAGMANI YAYINLANDI

Çukur dizisi 26. bölüm 2. fragmanında; Vartolu, Nazım ve Emrah üçlüsü arasında yapılan birlik yeni olayların başlangıcı olur. İdris, Vartolu'ya iki seçenek sunar, Ya Salik Koçovalı olup Saadet'le evlenebilecektir ya da Vartolu olarak kalıp Çukur'u karşısına alacaktır. Ancak İdris, hiç beklemediği bir durum ile karşı karşıya kalacaktır. Çukur'un bazı adamları artık Vartolu'nun safında yer almaktadır. Yamaç bu güçbirliğinin sonucunun nelere neden olacağı konusunda endileşidiri.

Öte yandan Sena harekete geçer ve beklenmedik birinin kapısına gider. Çukur'da tüm dengelerin değişmesi başta Yamaç olmak üzere pek çok kişinin hayatını derinden etkileyecektir.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal