Çukur 23. Bölüm Fragmanı

Çukur 23. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Geçtiğimiz hafta büyük heyecan yaratan Çukur dizisi 22. bölümünün ardından merakla beklenen 23. bölüm fragmanı yayınlandı.

30.03.2018-08:49 - (Son Güncelleme: 30.03.2018-08:29)

Show TV'nin sevilen dizisi Çukur'un heyecanla beklenen 23. bölüm fragmanı yayınlandı. 23. bölüm ilk sahne yayınlandıktan sonra izleyici tarafından büyük bir merakla beklenen 23. bölüm fragmanı yayınlandı.

Popüler dizinin başrollerinde Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz ve Erkan Kolçak Köstendil gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Çukur bu hafta da izleyeyiciyi ekran başına kilitlemeye hazırlanıyor. İşte Çukur 23. bölüm fragmanı...

OYUNUN AĞIR BEDELİ OLACAK

Mücadelenin yeni başladığı Çukur'da Yamaç ve İdris'i güçlü bir düşman beklemektedir. Vartolu'nun, Koçovalılarla birlikte Baykal'a düzenlediği oyunun ağır bir bedeli olacaktır.  Baykal'ı kurtarmak için Koçovalılarla karşı karşıya gelen Elvis yeni bir fırtınaya sebep olacaktır. Aliço Hale'nin intikamı peşinde koştuğu sırada geçmişi ile yüzleşecektir, Nazım ise kırılan gururunu kurtarmak için kurduğu planı sessizce ilerletecektir. Yeni bölümde heyecan, gerilim doruk noktasına çıkacak.

ÇUKUR 22. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Emmi'nin, Vartolu'ya tüm Koçovalı kadınların kaçırıldığı haberini verdiği tanıtımda, Saadet'in de kaçırıldığını öğrenen Vartolu'nun gözü döner. Yamaç, Vartolu'ya 'Ne yaptın sen babamın oğlu!' sözleriyle tepki verirken, Baykal'ı isteyen Elvis'in, Koçovalı kadınlarını sıraya dizerek Yamaç'a izlettiği anlarda ise gerilim doruk noktasına çıkıyor. Yamaç'ın silah çektiği sırada, 'Sana bizi anlatmışlar belli ama eksik anlatmışlar. Kimse benim sevdiklerime zarar veremez!' ise sözleri dikkat çekiyor.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.




DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal