Çukur 2. Sezonuyla Eylül'de Show TV'de!

Muhteşem bir sezon finali ile ekranlara ara veren Show TV'nin reyting rekortmeni dizisi Çukur, yeni sezona bomba gibi geliyor. Çukur dizisi yeni sezon tanıtım fragmanı yayınlandı.

18.08.2018-09:55 - (Son Güncelleme: 18.08.2018-09:47)

Show TV' nin reyting rekorları kıran, yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği Çukur muhteşem bir sezon finali ile izleyenleri büyük bir merakra bırakıp ekranlara ara vermişti.

Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz ve Erkan Kolçak Köstengil gibi başarılı isimlerin yer aldığı Çukur, yeni sezona damgasını vurmak için hazırlanıyor.

Çukur dizisi 2. sezon tanıtım fragmanı yayınlandı. Akıllara yer etmiş olan o meşhur Çukur dövmesi tanıtım da farklı bir sembole dönüşüyor. Bu sembolun değişmesi ise yeni sezon da yaşanacak hikayeler ve olaylar hakkında izleyenlere ipucu veriyor.

Farklı sembolleri bulunduran yüzükleri ile dikkatleri üzerine çeken Karakuzular çetesi ve Koçovalılar arasında yaşanacak olaylar şimdiden büyük merak uyandırdı.

Sezon finaliyle izleyicilerini merakta bırakan dizide farklı sembolleri olan yüzükleriyle dikkat çeken Karakuzular çetesi ile Koçovalıların arasındaki mücadele şimdiden heyecanla bekleniyor.

Diziye yeni katılan Erkan Avcı Çeto, Berkay Ateş ise Mahsun karakterine hayat verecek olduğu Çukur yeni sezona damgasını vuracak.

Çukur 2. sezonu ile Eylül'de Show TV'de...

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal