Haber 365
Haberlere Hızlı Erişin Son Dakika Haberleri ve Gelişmeleri Anında, Herkesten Önce Öğrenmek İçin;
Takip Et

Çocuklar Duymasın Yeni Bölümü Olan 51. Bölümde Neler Yaşanacak?

Kanal D'nin sevilen dizisi Çocuklar Duymasın 51. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Çocuklar Duymasın dizisi 51. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Çocuklar Duymasın yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Çocuklar Duymasın dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte ayrıntılar...

28.09.2018-15:42 - (Son Güncelleme: 28.09.2018-15:35)
Kanal D'nin sevilen dizileri arasında yerini alan Çocuklar Duymasın 51. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Çocuklar Duymasın dizisi 51. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Çocuklar Duymasın yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Çocuklar Duymasın dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorularının yanıtı haberimizin detayında...

Başrollerinde Tamer Karadağlı ve Pınar Altuğ gibi ünlü isimlerin yer aldığı Çocuklar Duymasın 51. bölüm fragmanı yayınlandı.

ÇOCUKLAR DUYMASIN 51. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Çocuklar Duymasın 51. bölüm fragmanında; Haluk, sabah sporu için erken kalkmak zorunda kalır ancak en olumusuz Meltem etkilenecektir.

Haluk'ta artık taklik kurbanı olacaktır artık dünürü onu taklit etmeye başlamıştır. Bu durumdan sonra Haluk'u da zor ve karmaşık günler beklemektedir.

Çocuklar Duymasın 51. bölümü ile 3 Ekim Çarşamba akşamı saat 20:00'da Kanal D'de...

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal
Daha fazla içerik yok
;