Çocuklar Duymasın Dizisi Neden Yok? Çocuklar Duymasın Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı? Yeni Bölüm Ne Zaman?

Kanal D'nin sevilen dizisi Çocuklar Duymasın'ın yeni bölümlerinin neden yayınlanmadığı büyük merak konusu oldu. Başrollerinde Pınar Altuğ ve Tamer Karadağlı gibi isimlerin yer aldığı Çocuklar Duymasın dizisi hakkında merak edilenler haberimizin detayında...

08.01.2019-16:28 - (Son Güncelleme: 08.01.2019-16:23) Çocuklar Duymasın Dizisi Neden Yok? Çocuklar Duymasın Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı? Yeni Bölüm Ne Zaman?

Kanal D'nin sevilen dizisi Çocuklar Duymasın'ın yeni bölümlerinin neden yayınlanmadığı büyük merak konusu oldu. Başrollerinde Pınar Altuğ ve Tamer Karadağlı gibi isimlerin yer aldığı Çocuklar Duymasın dizisi hakkında merak edilenler haberimizin detayında...

Başrollerinde Pınar Altuğ ve Tamer Karadağlı'nın rol aldığı Çocuklar Duymasın dizisinin yeni bölümlerinin yayınlanıp yayınlanmayacağı izleyenler tarafından araştırılmaya başlandı.

Çocuklar Duymasın dizisi heyecan dolu bir bölümle yılbaşı öncesi ekranlara getirilmişti. Çocuklar Duymasın dizisi neden yok? Çocuklar Duymasın yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yeni bölüm ne zaman?

ÇOCUKLAR DUYMASIN DİZİSİ NEDEN YOK? ÇOCUKLAR DUYMASIN YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI? YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Yılbaşı sonrası reklam anlaşmaları için dizilere 3 hafta ara verileceği kanal ve yapımcılar tarafından duyurulmuştu. Çocuklar Duymasın dizisinin yayınlanması gereken yeni bölümleri ekranlara getirilmiyor.

Çocuklar Duymasın dizisinin 65. bölümünün ne zaman ekrana getirileceğine dair yapımcılardan resmi bir açıklama gelmedi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal