Çiçek Dilligil Kaç Kilo Verdi?

Mide küçültme ameliyatı olan ve aniden kilo veren ünlü oyuncu Çiçek Dilligil, Teve2 ekranlarında yayınlanan 2.Sayfa programına konuk oldu.

18.10.2018-12:06 - (Son Güncelleme: 18.10.2018-12:01) Çiçek Dilligil Kaç Kilo Verdi?

Mide küçültme ameliyatı olan ve aniden kilo veren ünlü oyuncu Çiçek Dilligil, Teve2 ekranlarında yayınlanan 2.Sayfa programına konuk oldu. Dilligil, hakkında merak edilenleri '2.sayfa' programında anlattı.

''DİYETİ BIRAKTIM 27 KİLO ALDIM''

Ünlü oyuncu Çiçek Dilligil, "Sadece estetik kaygıyla bir doktor sizi ameliyata alıyorsa oradan kaçın. Ben yedi farklı doktorun check up'ına girerek 'olur' raporu aldıktan sonra ameliyat oldum. Kitle endeksinin 35'in üzerinde olması gerekiyor. Benim 31-32'ydi. Şekerim tavan yapmıştı, pankreasımda sorun yaşanamaya başlamıştım ve tansiyon problemim vardı. Çok diyet yaptım ama hiçbir zaman hem diyet hem spor yapan güzel bir örnek olamadım. Şekerim olduğu için kilo da veremedim. Sadece sağlık sıhhat değil her konuda işi uzmanına bırakmayı seviyorum. Bir bilene danışmak, güvenmek. Öncesinde hekim ve sonrasında hekimin ameliyatı nerede yaptığı. Bu ikisine güvenirsem ben kendimi bırakırım. Bir ara meşhur diyetlerle 22 kilo verdim. Diyeti bıraktım 27 kilo aldım" dedi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal