Cemil İpekçi, Hadise'yi Yerden Yere Vurdu!

Ünlü modacı Cemil İpekçi, gerçek kürk giymesiyle gündeme gelen popçu Hadise'yi yeden yere vurdu. 2. Sayfa programına katılan Cemil İpekçi, Hadise hakkında sert açıklamalara imza attı.

12.02.2019-13:34 - (Son Güncelleme: 12.02.2019-13:37)

Ünlü modacı Cemil İpekçi, gerçek kürk giymesiyle gündeme gelen popçu Hadise'yi yeden yere vurdu. 2. Sayfa programına katılan Cemil İpekçi, Hadise hakkında sert açıklamalara imza attı.

2. Sayfa programına konuk olan Cemil İpekçi, sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Hadise'yi eleştiri yağmuruna tuttu.

Hadise, geçtiğimiz günlerde gerçek kürk giydiği fotoğrafı paylaşmış ve sosyal medyadan tepkiler gelmişti. Cemil İpekçi de Hadise'yi yeden yere vurdu.

'BİRİ ELİNDEN TUTMUŞ DA ŞARKI SÖYLEMİŞ'

Cemil İpekçi, kürk giyen Hadise'nin haberi hakkında 'Belçika'nın Flaman kısmından gelmiş orada tutmamış burada Allah razı olsun bir kişi elinden tutmuş da şarkı söylemişsin. Karga karga gak demiş çık şu dala bak demiş senin fanın tabiki de olacak. Türkiye'de fanın olması için saçını sarıya boya birazda kalçaların olsun iki tane kıvır 4 tanede bağır 5 kişiye de pislik at yarın fanın olur.

'ÖNEMLİ OLAN GAZETELERE SANATINLA ÇIKMAK'

Ben dünyada ders veriyorum. Ben olsam 'Cemil İpekçi böyle dedi biraz dikkat edeyim' derim. Ama o büyük bir ukalalıkla çıktı. Onun hakkında konuşmak bile değil defterim yok. İsmini uygun bir Hadise daha yapmış işte. Önemli olan gazetelere böyle çıkmak değil sanatınla çıkmak. Hadise'nin zevkli olması mümkün değil.

'NEREDE GUDUBET VAR KENDİNİ GÜZEL BULUR'

Çünkü Belçika bir moda merkezi değil. Bu kızda flaman kısmında doğmuş onlarda da çok fazla zevk yoktur. Çok iddialı. Ben güzel kadının kendine güzel dediğini görmedim. Nerede gudubet varsa kendini pek güzel bulur. Bu kılıkla da çok güzel Hadise yapmış.' açıklamalarına imza attı.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal