Caner Erkin'den Estetik Yaptırdığı İddia Edilen Eşi Şükran Ovalı'ya Destek

3 ay önce doğum yapan Şükran Ovalı'nın estetik yaptırdığı iddialarına karşı ünlü futbolcu eşi Caner Erkin'den destek geldi.

29.11.2018-14:08 - (Son Güncelleme: 29.11.2018-15:37) Caner Erkin'den Estetik Yaptırdığı İddia Edilen Eşi Şükran Ovalı'ya Destek

Şükran Ovalı, 3 ay önce kızını kucağına aldı. Şimdilerde yeni projesi olan Ufak Tefek Cinayetler kadrosuna dahil olan Ovalı'nın estetik yaptırdığı iddia edildi.

Doğum kilolarını veremeyen ünlü oyuncu, estetik yaptıdğı iddialarına tepki gösterdi. Caner Erkin de eşine destek oldu.

Caner Erkin, 'Canım eşim. Ben senin her zerrene aşığım! Sen her halinle çok güzel ve özelsin dünyam' notu ile destek oldu.

Şükran Ovalı, hakkında çıkan estetikli iddialarına sosyal medya hesabından cevap verdi. Ovalı, 'Hepimizin bildiği gibi, üç ay önce biricik kızımı kucağıma aldım. Hala bebeğime emziriyorum. Doğum kilolarımı da henüz veremedim. Çok kilo aldım. Bundan da asla rahatsızlık duymuyorum. Çok sevdiğim bir ekipten, sevdiğim bir işe konuk olmam istendiğinde bunu da geri çevirmek istemedim, bu ekibin bir parçası olmak istedim. Bebeğimi emzirdiğim için ilaç dahi kullanmadığım bir dönemde hakkımda çıkan estetik haberleri tamamıyla gerçeği yansıtmıyor. Anneler bilir ki bu dönemde saç boyanması bile yasaktır. Aynı zamanda ağır sinüzit geçiriyorum ama önceliğim kızım. İşimde önemsediğim tek şey oyunculuk.' dedi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal