Caner Erkin'den Asena Atalay'a Suçlama! Dava Açmaya Hazırlanıyor

Ünlü futbolcu Caner Erkin, eski eşi Asena Atalay'a ödediği nafakayı kendisine kullandığı gerekçesi ile dava açmaya hazırlanıyor.

17.10.2018-11:39 - (Son Güncelleme: 17.10.2018-11:35) Caner Erkin'den Asena Atalay'a Suçlama! Dava Açmaya Hazırlanıyor

Ünlü futbolcu Caner Erkin ve eski eşi Asena Atalay arasındaki nafaka krizinde yeni bir gelişme yaşandı. Erkin, 2016 yılında boşandığı Asena Atalay'a mahkeme aylık 10 bin lira yoksulluk nafakası ödemesine karar vermişti.

ÇINAR'IN AYLIK OKUL MASRAFI 50 BİN TL

Ünlü futbolcu 7 yaşındaki oğşu Çınar'ın aylık 50 bin TL olan okul masarfını üstelnemiş ve eski eşine ekstra masraflar için Atalay'a 10 bin TL verdiğini açıklamıştı.

Asena Atlay'ın babası Oktay Atalay, geçtiğimiz yıl borçları nedeni ile kapattığı tiyatro ve gösteri sanatları merkezi Maslak Sahne'yi yeniden açması üzerine, Caner Erkin'den beklenmedik bir atak geldi.



CANER ERKİN DAVA AÇMAYA HAZIRLANIYOR

Caner Erkin, eeski eşinin babasının tiyatro merkezinin yeniden açılması üzerine 10 bin liralık yoksulluk nafakasının kesilmesi için dava açmaya hazırlanıyor.

Erkin, Asena Atalay'ın işsiz olması nedeni ile nafaka vermeyi kabul etmişti.

'ÇOCUK İÇİN OLAN PARAYI KENDİSİNE HARCIYOR'

Ünlü futbolcu eski eşi için suçlamada bulunarak 'Verdiğim nafakayı çocuk için değil kendisine harcıyor' diyerek Çınar'ın velayetini istemişti.



Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kayrıdın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal