Caner Erkin Ve Asena Atalay'ın Velayet Kavgasında İlginç Ayrıntılar Dikkat Çekti

Beşiktaşlı futbolcu Caner Erkin ve eski eşi Asena Atalay arasında yaşanan velayet krizinden sonra mahkemenin istediği ''sosyal inceleme raporu'' hazırlandı ve mahkemeye sunuldu. Raporda ilginç ayrıntılar dikkat çekti.

31.05.2018-12:00 - (Son Güncelleme: 31.05.2018-11:49) Caner Erkin Ve Asena Atalay'ın Velayet Kavgasında İlginç Ayrıntılar Dikkat Çekti

Beşiktaşlı futbolcu Caner Erkin ve eski eşi Asena Atalay arasında yaşanan velay krizinden sonra mahkemenin istediği “sosyal inceleme raporu” hazırlandı ve mahkemeye sunuldu. Raporda ilginç ayrıntılar dikkat çekti.

Oğlu Çınar'ın velayetini almak için eski eşi Asena Atalay'a açtığı davanın son duruşmasında futbolcu Caner Erkin şok sözlere imza atmıştı.

Caner Erkin: ''Oğlumla görüşmemi engelliyor. Bisküvi, su gibi ufak harcamaları bile fatura ediyor. Çınar için gönderdiğim parayı kendisi için harcıyor'' şeklinde açıklamalarda bulunmuştu.

SOSYAL İNCELEME RAPORU HAZIRLANDI

Caner Erkin tarafından 2017 yılında açılan velayet davası kapsamında bir türlü sonuca varamayan mahkeme davada ''sosyal inceleme raporu'' istedi. Çınar'ın velayeti için hazırlanan rapor mahkemeye sunuldu. Baba-oğulun daha sık görüşmesi için yeniden düzenlenme yapılması gerektiği belirtilen raporda ilginç ayrıntılar dikkat çekti.

TARAFLAR TEK TEK DİNLENDİ

Rapor kapsamında Caner Erkin, şu anki eşi Şükran Ovalı, eski eşi Asena Atalay ve oğulları Çınar tek tek dinlendi.

GÖRÜŞMELERİNE ENGEL OLDUĞUNU İDDİA ETTİ

Ünlü futbolcu oğluyla görüşme konusunda problem yaşadığını, Asena Atalay'ın bahane üretip buna engel olduğunu dile getirdi.

SUYU BİLE FATURA EDİYORMUŞ

Çınar'ın ihtiyaçlarını fazlasıyla karşıladığını belirten Erkin, eski eşinin bisküvi, su gibi ufak harcamaları bile fatura ettiğini, bunları ödediğini açıkladı.

İYİ NİYETİMİ KÖTÜYE KULLANDI

Oğlu Çınar için gönderdiği parayı Asena Atalay'ın kendisi için harcadığını iddia eden Erkin; ''İyi niyetim kötüye kullanıldı. Benim için sorumsuz ve ilgisiz baba imajı yaratılmaya çalışılıyor'' dedi.

ŞÜKRAN OVALI İLE İYİ ANLAŞTIĞI SÖYLENDİ

7 aylık hamile olan ünlü oyuncu Şükran Ovalı ise velayetin eşine verilmesi durumunda hiç sorun yaşamayacaklarını anlattı. Raporda Caner Erkin ve Şükran Ovalı çiftinin evlerinin üst katında Çınar'a ait bir oda, alt katta oyun alanı bulunduğu bilgisine de yer verildi. Bu arada Çınar'ın, babasının yeni eşi Şükran Ovalı ile iyi ilişki kurduğu, birlikte zaman geçirmekten mutlu olduğu bilgisine de yer verildi.



Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal