Can Kırıkları Aslan Kimdir? Gerçek Adı Ne? Sevgilisi Kim?

Can Kırıkları dizisi Aslan kim, Can Kırıkları Aslan’ın gerçek adı ne sorularının cevaplarını sizlerle paylaşırken oyuncu hakkında merak edilen detayları da sizlerle yazımızda paylaşacağız.

29.09.2018-13:29 - (Son Güncelleme: 29.09.2018-13:24) Can Kırıkları Aslan Kimdir? Gerçek Adı Ne? Sevgilisi Kim?

Can Kırıkları dizisi Aslan kim, Can Kırıkları Aslan’ın gerçek adı ne sorularının cevaplarını sizlerle paylaşırken oyuncu hakkında merak edilen detayları da sizlerle yazımızda paylaşacağız.

Can Kırıkları Dizisi Aslan Kim? Nasıl Biri?

NTC Medya’nın yapımcılığını üstlendiği senaryosunu Sema ali Erol ve Mahir Ali Erol’un kaleme aldığı Can Kırıkları dizisi Atv ekranlarının merakla beklenen dizilerinden birisi. Yeni sezonda yeni dizilerle damga vurmaya hazırlanan Atv, Can Kırıkları dizisini çok önceden duyursa da oyuncu kadrosunu uzun süre sır gibi sakladı. Başrollerinde Hande Doğandemir ve Funda Eryiğit’in rol alacağı dizide bu oyuncular hayatlarında aksiyon eksik olmayan iki bayan polise hayat verecek

Can Kırıkları dizisi Aslan kim sorusuna gelecek olursak Aslan, Hande Doğandemir’in canlandıracağı Leyla karakterinin partneri olarak seyirci karşısına çıkacak. Bu rolü canlandırmak için başarılı oyuncular silah ve atış üzerine eğitim aldılar. Leyla’ya olan aşkına tanıklık edeceğimiz Can Kırıkları dizisi çok yakında Atv ekranlarında sizlerle.

Ä°lgili resim

Aslan rolüyle Can Kırıkları dizisinin fenomen karakterlerinden birine can veren oyuncu Seçkin Özdemir. Ağustos 1981 doğumlu olan başarılı oyuncu Sinop’lu. Dj ve sunucu tecrübesi olan oyuncu daha önce Star Tv ekranlarından yayınlanan ve büyük beğeni almayı başaran dizisi Kiralık Aşk dizisinde canlandırdığı Pamir Marden karakteri ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır. Kocaeli Üniversitesi İktisat Bölümü mezunu olduktan sonra oyunculuk üzerine eğitim almak adına Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde Tiyatro Bölümüne kaydolmuştur. Bu bölümden mezun olduktan sonra da aktif olarak dizi ve programlarda adını duyurmuştur.

2008 senesinde Yaban Gülü adlı dizide rol alan oyuncu 2012 senesinde Al Yazmalım dizisinde İlyas rolünü canlandırmıştır. My Radio adlı radyoda sunuculuk yapmış olan Özdemir, daha sonra Number 1 adlı radyoda çalışmaya başlamıştır. Gnctrkcll sponsorluğunda yayınlanan Play adlı programın sunuculuğunu yapan oyuncu pekçok reklam filminde de rol adlı. (Akbank, Gnctrkcll, Ülker, Coca-cola, Binboa Vodka)

2011 senesinde Muhteşem Yüzyıl dizisinde Leo’ya hayat veren oyuncu Bir Aşk Hikayesi dizisinde başrolde oynamıştır. Günahkar dizisinde de başrolde oynayan oyuncu ayrıca Racon:Ailem İçin, Acı Aşk adlı yapımlarda rol almıştır. Ateşböceği adlı Star Tv’de yayınlanan dizide başrolde oynayan oyuncu son olarak Show Tv ekranlarından yayınlanan Tehlikeli Karım adlı dizide başrolde yer almıştır.

Seçkin Özdemir Yaşı-Boyu-Kilosu-Sevgilisi

Başarılı oyuncu 37 yaşındadır. Başak burcu olan oyuncu İstanbul doğumlu, aslen Sinoplu. 1,81 cm boyunda ve 73 kg olan oyuncunun sevgilisi ise şu an Erkenci Kuş dizisinde başrol oynayan Demet Özdemir. İkiliyi birbirine çok yakıştıran sevenleri soyadlarının da aynı olması da güzel bir tesadüf. 


Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal