Buse Varol ve Alişan Yeni Programa mı Başlıyor?

Şimdilerin popüler çifti Alişan ve Buse Varol için Show TV'de programa başlayacaklarına dair iddialar ortaya atıldı. Peki, Alişan ve Buse Varol televizyon programına başlayacaklar mı? İşte ayrıntılar...

31.05.2018-14:17 - (Son Güncelleme: 31.05.2018-14:05) Buse Varol ve Alişan Yeni Programa mı Başlıyor?

Son günlerin popüler çifit Alişan ve Buse Varol için Show TV'de televizyon programı yapacakalarına dair iddialar ortaya atıldı.

Popüler olan Alişan-Buse Varol çiftinin sahurda çekmiş oldukları karpuz yeme yarışması videosunu sosyal medya hesaplarında paylaşmlarının ardından bütün dikkatleri üzerine çektiler.

Sosyal medyada paylaşılan bu videonun üzerine ortaya Show TV'de Seda Sayan2ın programının bitmesinin ardından boş kalan yayın saatine, Buse Varol-Alişan çifti program yapacak şeklinde iddilar atıldı.

Alişan Show TV'de program yapacakları iddilarını yalandı ve Bir Kadın Bir Erkek dizisindeki gibi evlilikte yaşanan komik olayları YouTube'de paylaşaklarını açıkladı.

Çift birlikte değil ama Buse Varol'un tek başına program yapma durumu var. Eğer Alişan'ın bir işi olmaması halinde kanaldan gelen program teklifini değerlendirecekler.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal