Burak Hakkı ve Sevgilisi Hara Papa'nın Düğün Tarihi Belli Oldu

İkizler Memo-Can dizisinde rol alan Burak Hakkı ve sevgilisi Hara Papa'dan düğün müjdesi geldi. Burak Hakkı, düğün tarihini açıkladı.

20.03.2019-08:46 - (Son Güncelleme: 20.03.2019-08:43) Burak Hakkı ve Sevgilisi Hara Papa'nın Düğün Tarihi Belli Oldu

Ünlü oyuncu Burak Hakkı, verdiği röportajlarda evlilikten uzak olduğunu ve düşünmediğini belirtiyordu ancak Hakkı'nın evliliğe bakış açısı sevgilisinden sonra değişti.

Şimdilerde İkizler Memo-Can adlı dizide izleyici karşısına çıkan Burak Hakkı, 2001 yılında Sema Şimşek ile nikah masasına oturmuş ve bu evlilikten Rüzgar adında çocukları dünyaya geldi. Ünlü çift 2012 yılında evliliklerini noktaladı.

DÜĞÜN TARİHİ BELLİ OLDI

Burak Hakkın, Yunan sevgilisi Hara Papa'dan sonra evliliğe olan bakış açısını değiştirdi ve müjdeli haberi verdi. Hakkı, 'Düğün kısmetse bu yaz olacak' dedi.

BURAK HAKKI KİMDİR?

Burak Hakkı 23 Mayıs 1972 yılında İstanbul'da doğdu. Burak Hakkı, 1994 yılında Best Model Of yarışmasına katılarak birincilik kazandı.

Ünlü oyuncu, İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Ekonometri Bölümü'nden 1995 yılında mezun oldu.

Burak Hakkı, 1993 yılında bir tanıtım organizasyonunda tanıştığı, 1994 best model of Turkey yarışmasında birinciliği paylaştığı Sema Şimşek ile 2001 Haziranında nikah masasına oturdu.

1998 yılında Sibel Can'ın ''Kanasın'' adlı şarkısına çekilen klipte oynadı. Hakkı, İtalya, Almanya, Avusturya, Fransa ve İsviçre başta olmak birçok ülkede modellik yapmıştır.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal