Bu İddia Gündemi Sarsacak! Ahmet Kural Sıla'nın Sırtında Vazo Kırmış!

Ahmet Kural, ünlü şarkıcı Sıla'ya şiddet uyguladığı haberleri ile gündemde boma etkisi yaratmıştı. Olaya ilişkin ortaya yeni iddialar atılmaya devam ediyor. İddialara göre Ahmet Kural, Sıla'nın sırtında vazo kırdı ve omzunu ısırdı.

03.11.2018-11:21 - (Son Güncelleme: 03.11.2018-11:19) Bu İddia Gündemi Sarsacak! Ahmet Kural Sıla'nın Sırtında Vazo Kırmış!

Ahmet Kural ve şarkıcı Sıla'nın olayına dair yeni iddialar ortaya atıldı. İddialara göre 24 Ekim akşamı Ahmet Kural, fazla kaçırmış bir şekilde ünlü şarkıcı Sıla'nın evine gidip sırtında porselen vazo kırdığı, omuzunu ısırdığı ve saçını eline dolayıp sürüklediğini öne sürüldü.

İddialara göre Ahmet Kural, 24 Ekim'de Sıla'nın evine giderek tartışma yaşamışlar. Sıla'nın evinde olan kadın arkadaşı nedeni ile çiftin daha önceden de kavga ettiği iddia edildi.

'BU KADINLA GÖRÜŞMENİ İSTEMİYORUM'

Ahmet Kural, Sıla'nın arkadaşını görmesi üzerine daha da öfkelenerek 'Bu kadınla görüşmeni istemiyorum' dediği ve sonrasında olayların koptuğu öne sürüldü.

Fazla kaçırmış olan Kural ve Sıla'nın tartışmaya başladığı daha sonra öfkeden gözü dönen Kural'ın ve ardından şiddet uygulamaya başladığı belirtildi.

'SAÇLARINI ELLERİNE DOLAMIŞ'

Kural'ın, Sıla'nın sırtında porselen vazo kırdığı, omzunu ısırdığı ve daha sonrasında ise saçını ellerine dolayıp yerde sürüklediği iddialar arasında yerini alıyor.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal