Bircan Bali'den Şaşkınlık Yaratan İddia: Ahmet Kural Beyaz Madde Kullanıyor

Söylemezsem Olmaz programının sunucusu Bircan Bali, Sıla'yı darp eden Ahmet Kural hakkında ortalığı karıştıracak bir iddia ortaya attı. Ahmet Kural'ın beyaz madde kullandığını söyleyen Bali, Murat Cemcir'in oyuncuyu terapiye götürdüğünü öne sürdü.

06.11.2018-14:27 - (Son Güncelleme: 06.11.2018-14:23)

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Söylemezsem Olmaz programının sert dilli suncusu Bircan Bali, Ahmet Kural hakkında bomba bir iddia ortaya attı.

Sıla'yı darp eden Kural'ın beyaz madde kullandığını söyleyen Bali, Murat Cemcir'in oyuncuyu terapiye götürdüğünü iddia etti.

Güvenilir kaynaklardan bilgi aldığını belirten Bali, 'Ahmet Kural beyaz madde kullanımı için bir terapi görüyor ve terapiye onu Murat Cemcir götürüyor. Bu benim iddiam. Böyle bir istihbarat aldım ve sizinle paylaşıyorum.

'HAKLILIK PAYI ÇIKARAMIYORUM'

Madde bağımlısı olduğu iddia edilen Ahmet Kural, gerçekten herhangi bir maddenin tesiriyle mi bunu yaptı bilmiyorum. Bir yerden haklılık payı çıkartmaya çalışıyorum ama çıkartamıyorum. Ama Murat Cemcir'in de bildiği o psikoloğa gittiğini biliyorum.' açıklamasında bulundu.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal