Bircan Bali Canlı Yayında Okan Kurt Hakkında Yine Olay İddialarda Bulundu

Söylemezsem Olmaz programının muhabiri ile tartışma yaşayan Okan Kurt hakkında Bircan Bali yine bomba iddialarda bulundu. Bali, Kurt'un Akalın'ı aldattığı kadın ile konuştuğunu söyledi.

25.12.2018-14:18 - (Son Güncelleme: 28.12.2018-11:44)

Okan Kurt, kendisine Almanya'daki kadınlardan para isteyip istemediğin soran Söylemezsem Olmaz muhabiri ile geçtiğimiz akşam tartıştı.

Bircan Bali, bugün yayınlanan Söylemezsem Olmaz programının canlı yayınında olay iddialarda bulundu.

Okan Kurt'un evliyken bir kadınla görüştüğünü ve kadınla iletişime geçip konuştuğunu belirten Bircan Bali, Kurt'un Akalın'ı sürekli kötülediğini ifade etti.

Bircan Bali, ismini vermedikleri kadınla 40 dakika telefonda konuştuğunu belirterek 'Ağustos'tan itibaren konuşmaya başlamışlar. Facebook üzerinden görüntülü konuşup yazışmaları ise Whastapp üzerinden yapıp mesajları siliyormuş. Kadın aralarında duygusal hiç bir şey olmadığını hatta 'Hira'yı babasız bırakamazsın' dediğini ifade etti.

Bali kadının Okan Kurt'a anlattığı iddialarını anlatmaya şu sözlerle devam etti: 'Demet Akalın tam bir psikopattır, çok kıskançtır. Karı koca ilişkimiz yok ve çocuk yapmak için evlendik.' dediğini ifade etti.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal