Bir Zamanlar Çukurova Yılmaz Kim? Yılmaz’ın Gerçek Adı Ne? Kaç Yaşında?

Son zamanlarda en sevilen dizilerinden olan Bir Zamanlar Çukurova Yılmaz hakkında geniş bilgileri sizlere ulaştıracağımız bu yazımızda Bir Zamanlar Çukurova Yılmaz kimdir, Bir Zamanlar Çukurova Yılmaz’ın gerçek adı ne, kaç yaşında, nereli gibi bilgileri bulabilirsiniz.

22.10.2018-17:03 - (Son Güncelleme: 22.10.2018-16:58) Bir Zamanlar Çukurova Yılmaz Kim? Yılmaz’ın Gerçek Adı Ne? Kaç Yaşında?

Son zamanlarda en sevilen dizilerinden olan Bir Zamanlar Çukurova Yılmaz hakkında geniş bilgileri sizlere ulaştıracağımız bu yazımızda Bir Zamanlar Çukurova Yılmaz kimdir, Bir Zamanlar Çukurova Yılmaz’ın gerçek adı ne, kaç yaşında, nereli gibi bilgileri bulabilirsiniz.

Bir Zamanlar Çukurova Yılmaz Kimdir? Bir Zamanlar Çukurova Yılmaz’ın Gerçek Adı Ne?

Tims&B Yapım şirketinin yapımcılığını üstlendiği Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Yılmaz, abisinin borcunu kapatmak için terzide çalışan Züleyha’ya gönlünü kaptırır. Aşık olduğu Züleyha’yı abisi para için satmaya kalkınca Yılmaz çılgına döner ve Züleyha’ya dokunmaya kalkan adamı öldürüp yanına da Züleyha’yı alıp kaçar.

Arkadaşı Gaffur’un yanına gelir. Züleyha sıkıntı yaşamamak için biz abi kardeşiz deyince farklı sıkıntılarla karşılaşan çiftin bu sırrı sonra ortaya çıkar. Yılmaz jandarma tarafından adam öldürme suçundan hapse atılır. Yılmaz’a idam cezası verilince Hünkar oğlumla evlenirsen onu kurtarırım sözü verir.

 
Züleyha da Yılmaz için Demir ile evlenir. Hünkar’ın bu evliliği isteme sebebi ise oğlu Demir’in çocuğu olmayacak gerçeğidir. Züleyha Yılmazdan hamiledir. Yılmaz ise bunu bilmemektedir. Af yasası ile çıkan Yılmaz Züleyha’nın yanına gelir. Artık Yamanlardan intikam alma zamanıdır ve yanında en büyük desteği arkadaşı Fekelidir. 
 
uğur güneş ile ilgili görsel sonucu
 
Bir Zamanlar Çukurova Yılmaz’ın gerçek adı Uğur Güneş.
 
1987 yılında dünyaya gelen oyuncunun doğum yeri ise Ankara. Yeniden Başla dizisiyle sektöre adım atan Güneş, Muhteşem Yüzyıl dizisiyle fenomen olmuştur. İki kardeşi olan oyuncu lisedeyken Ankara Sanat Tiyatrosu sayesinde oyunculukla tanıştı.
 
Ankara Üniversitesi Tiyatro Bölümünden mezun olan oyuncu 2011 yılında oyunculuk yapmaya başladı. Yeniden Başla dizisinde canlandırdığı Eray karakteri ile ilk oyunculuk deneyimini edinen Güneş, TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul dizisinde Tuğtekin rolü ile hafızalara yer edindi.

Kanal D’de yayınlanmış olan İsimsizler dizisinde fatih adında vatansever bir kaymakama hayat veren oyuncu Bir Zamanlar Çukurova dizisinde canlandırdığı Yılmaz rolüyle de beğeni almayı başardı. Urfalıyam Ezelden dizisinde Çetin rolüyle yer almış olan oyuncu Benimİçin Üzülme dizisinde Şiyar karakterini canlandırdı.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal