Bir Umut Yeter Elif Kimdir? Elif’in Gerçek Adı Ne? Kaç Yaşında? Evli Mi?

Mf yapımın yeni dizisi Bir Umut Yeter Elif kim, nasıl biri, Bir Umut Yeter dizisi Elif‘in gerçek adı ne kaç yaşında evli mi nereli gibi aklınıza gelecek tüm soruların cevapları yazımızda sizlerle.

13.10.2018-14:21 - (Son Güncelleme: 13.10.2018-14:14) Bir Umut Yeter Elif Kimdir? Elif’in Gerçek Adı Ne? Kaç Yaşında? Evli Mi?

Mf yapımın yeni dizisi Bir Umut Yeter Elif kim, nasıl biri, Bir Umut Yeter dizisi Elif‘in gerçek adı ne kaç yaşında evli mi nereli gibi aklınıza gelecek tüm soruların cevapları yazımızda sizlerle.

Bir Umut Yeter Elif Kim? Elif Nasıl Biri?

Umudun bittiği yerde başlayan bir hayat hikayesine tanık olacağımız Melis Civelek’in kaleminden sahneye aktarılan Bir Umut Yeter Elif kim hep birlikte bakacak olursak Elif, Yılmaz Karabey’in yıllar sonra gönlünün kapısını açtığı kızdır. Güzelliği ile herkesin hayran olduğu Elif deniz fenerinde bekçi olarak çalışmakta olan hikayesini bilmediği Yılmaz’a aşık olur. Onları bekleyen sürprizler vardır. Yılmaz ise Elif ile eskiye dair kapattığı defterleri açmak zorunda kalır. Yaşadığı büyük tramvayı tekrar yaşamayla karşı karşıyadır.

Yılmaz’ın hikayesini merak edenler için kısaca hatırlayacak olursak; Hakkari de görev yapan Yüzbaşı Yılmaz karşılaştığı bir çatışma sonucu hayatında da yeni ve acı bir sayfa açılır.Karşılaştığı çatışma sonrasında şarapnel parçaları ve kurşunlar vücudunda geri dönülemez hasar verir.

hazal subaşı ile ilgili görsel sonucu

Ağır yaralı olmasına rağmen hayat sımsıkı tutunan Yılmaz yaşasa da yüreğinde hep pişmanlık, suçluluk yükünü taşır. Çatışma sonrasında başına gelenlerden dolayı görev yapamayacağı netleşince Yılmaz malulen emekli edilir. Emekli edilince de Yılmaz insanlardan uzaklaşmak ister ve bir deniz fenerinde bekçi olarak çalışmaya karar verir. Artık daha sakin bir hayata sahip olduğunu düşünen Yılmaz’ın hayatı Elif ile hareketlenecek. Bir yuva kurup mutlu olmayı hayal eden Elif ve Yılmaz bebekleri olmayınca zor günler yaşarlar ama birbirlerine tutunmaktan da bir gün dahi olsun vazgeçmezler.

Bir Umut Yeter Dizisi Elif‘in Gerçek Adı Ne? Kaç Yaşında?

MF Yapımın yapımcılığını üstlendiği Bir Umut Yeter Elif‘in gerçek adı Hazal Subaşı. Sevilen oyuncu geçtiğimiz sezon Star Tv’nin günlük dizisi Adını Sen Koy dizisi ile gönüllere taht kurmuştu. Bu dizide sevgilisi Erkan Meriç ile başrolü paylaşmış olan oyuncu dizide Zehra karakteri ile seyirciden tam not almıştı.

Peki Hazal Subaşı kaç yaşında nereli sorularının cevaplarına geçecek olursak ;güzel oyuncu 1996 doğumlu.

 Güzel kızlarıyla meşhur olan İzmir’in güzel kızı Hazal Subaşı İzmir Ekonomi Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümünde eğitim görmekte. Güzelliği ile dikkatleri üzerine çeken oyuncu Elidor Miss Turkey Güzellik Yarışmasında derece almıştır. 22 yaşında olan güzel oyuncu Adını Sen Koy dizisi başrol oyuncusu olarak ilk dizi deneyimini elde etmiş ve farklı projelerde yer alıp oyunculuk alanında kendini yetiştirme niyetiyle gelen dizi tekliflerine sıcak bakmıştır.

 Bir Umut Yeter dizisinde de başrolde yer alacak olan Hazal Subaşı Bir Umut Yeter senaryosunu okuyunca beğenmiş ve dizinin kadrosunda yer aldığını duyurmuştur. Erkan Meriç’e de aynı dizide rol alması için teklif götürülmüş ancak oyuncu verilen rolü biraz sert bulduğu için dizide rol almama kararı almıştır. Adını Sen Koy dizisinin Zehra’sı, bakalım Bir umut yeter Elif olarak beğeni toplayabilecek mi? Hep Birlikte göreceğiz.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal