Berkay ve Arda Turan Mahkemede Aylık Gelirlerini Açıkladı

Arda Turan ve Berkay'ın çıktığı mahkemede kimlik tespiti yapılırken ikilin aylık kazançları soruldu. Turan, ayda 300 bin euro kazandığını söylerken Berkay, aylık bin TL kazandığını söyledi.

30.01.2019-11:38 - (Son Güncelleme: 30.01.2019-13:11) Berkay ve Arda Turan Mahkemede Aylık Gelirlerini Açıkladı

Arda Turan ve Berkay'ın çıktığı mahkemede kimlik tespiti yapılırken ikilin aylık kazançları soruldu. Turan, ayda 300 bin euro kazandığını söylerken Berkay, aylık bin TL kazandığını söyledi.

3 ay önce kavga eden ve kavga sonunda hastanelik olan Berkay'la Arda Turan hakim karşısına çıktı. Arda Turan adliyeye avukatı ile gelirken Berkay ise eşi Özlem Ada Şahin'le adliyeye geldi.

ARDA TURAN AYDA 300 BİN EURO KAZANIYOR

Duruşmada kimlik tespiti yapılırken iki tarafa da aylık kazanları soruldu. Arda Turan aylık 300 bin euro kazandığını söyledi. Ünlü şarkıcı Berkay ise aylık bin TL kazandığını söyledi.

ARDA TURAN VE BERKAY ARASINA GÜVENLİK GÖREVLİSİ OTURDU

Arda Turan, salona arka kapıdan alınırken Berkay ve eşi ön kapıdan girdi. İki tarafında çok sayıda arkadaşı mahkemeye gelerek onları yalnız bırakmadı. Arda Turan, Berkay ve eşinin arkasında otururken aralarında güvenlik görevlisi olması dikkatlerden kaçmadı.

BERKAY, ARDA'NIN ENSESİNDEN NASIL TUTTUĞUNU ANLATTI

Özlem Ada Şahin, o geceye dair 'Çok güzelsin. Evli olmasaydın seni kaçırmazdım' dedi. Arda Turan alkollüydü. Oradan uzaklaştım' diyerek olanları anlattı.

Berkay ise Arda'nın ensesinden nasıl tuttuğunu güvenlik görevlisi üzerinde gösterdi.

BERKAY'DAN DURUŞMA SONRAI SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMI

Berkay, duruşmadan sonra sosyal medya hesabının hikaye bölümünden bir paylaşımda bulunud. Aylık kazancının bin TL olmadığını vurgulayan Berkay, 'Benim neden söylediğim aşikar, ayda bin TL kazanmadığım ortada' dedi.

 

ARDA TURAN'DAN SİLAH AÇIKLAMASI

Ünlü futbolcu Arda Turan, o gece silahı yanın samimiyetini göstermek için aldığını ifade etti.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal