Berkay Şarkı Söyleyebilecek mi? Doktoru Açıkladı

Yıldız futbolcu Arda Turan'ın burnunu kırdığı ünlü şarkıcı Berkay'ın hastanedeki tedavisi devam ediyor. Peki Berkay'ın sağlık durumu nasıl? Şarkı söyleyebilecek mi? Doktoru son sağlık durumu hakkında ne dedi? İşte yanıtı...

12.10.2018-15:12 - (Son Güncelleme: 12.10.2018-15:06) Berkay Şarkı Söyleyebilecek mi? Doktoru Açıkladı
Yıldız futbolcu Arda Turan'ın burnunu kırdığı ünlü şarkıcı Berkay'ın hastanedeki tedavisi devam ediyor. Peki Berkay'ın sağlık durumu nasıl? Şarkı söyleyebilecek mi? Doktoru son sağlık durumu hakkında ne dedi? İşte yanıtı... Bahçelievler'de tedavi gören ünlü şarkıcı Berkay'ın son sağlık durumuyla ilgili Doç. Dr. Erdem Güven açıklama yaptı.

Dr. Güven, "Berkay Bey'in son kontrolünü az önce yaptık. Tüm kontrollerimizde genel durumunun çok iyiye gittiğini, burnunun gayet iyi toparlandığını, koymuş olduğumuz desteklerin orayı gayet iyi desteklediğini gördük. Şu anda takip ve tedavisi sürüyor. Çok ziyaretçisi var. Bundan dolayı iyileşmenin ilk üç günü oldukça önemli. Bu dönemde kontrol altında olmasını daha önemli gördük. Ve bugün de hastanede kalmasına beraber karar verdik. Çünkü evde daha çok yorulabilir" dedi.

"Ses tellerini etkileyen bir durum yok" diyen Doç. Dr. Erdem Güven, "Bir travma oluştu. Bu travmanın sonucunda burunda bir ödem oluştu. Bu ödemin geçmesi için zamana ihtiyacımız var. Bu süre dolduktan sonra rahatça şarkı söyleyebilecek" açıklamasını yaptı.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal