Berkay, Murat Dalkılıç Hakkında İlk Kez Konuştu

Berkay, mahkemelik olduğu ve yeni baba olan Arda Turan'ı hastanede ziyaret eden ünlü popçu Murat Dalkılıç ile olan dostluğunu bitirmesinin ardından Dalkılıç hakkında ilk kez konuştu.

07.11.2018-12:45 - (Son Güncelleme: 09.11.2018-16:56) Berkay, Murat Dalkılıç Hakkında İlk Kez Konuştu

Berkay, Arda Turan ile geçtiğimiz haftalarda bir eğlence mekanında kavga etmiş ve hastanelik olmuştu. Olayların ardından Berkay burun ameliyatı ve ikili mahkemelik olmuştu.

Arda Turan, geçtiğimiz hafta oğlunu kucağına aldı ve ziyaret edenler arasında Berkay'ın yakın dostu Murat Dalkılıç da vardı.

Berkay bu ziyareti öğrenmesini ardından Murat Dalkılıç ile olan dostluğunu bitirdi ve sosyal medya da dahil her yerden sildi.

Murat Dalkılıç konuyla ilgili olarak 'Ben arada kalacak adam değilim' demişti. Berkay, ünlü popçunun sözlerine öfkelenerek hakkında ilk kez konuştu. Berkay, 'Ben bu konu hakkında hiç konuşmuyorum. Kendisi konuşuyormuş. Arada kalacak durum yok o benim kardeşimdi' açıklamasında bulundu.

Berkay, eski arkadaşı Murat Dalkılıç hakkında sözlerini 'Konu hakkında hiçbir şekilde konuşmak istemiyorum. Bizim kırgınlığımız baki.' diyerek noktaladı.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal