Beril Kayar'dan Gündeme Damga Vuracak Açıklamalar

11 Mayıs 2018'de vizyona giren 'Öğrenci Kafası: Soygun' filmiyle şu sıralar dikkatleri üzerine çeken oyuncu Beril Kayar ilginç açıklamalarda bulundu.

19.05.2018-14:20 - (Son Güncelleme: 19.05.2018-14:09) Beril Kayar'dan Gündeme Damga Vuracak Açıklamalar

11 Mayıs 2018'de vizyona giren 'Öğrenci Kafası: Soygun' filmiyle şu sıralar dikkatleri üzerine çeken oyuncu Beril Kayar ilginç açıklamalarda bulundu.

Bir dönem 'Arka Sokaklar' dizisinde rol alan ünlü oyuncu verdiği röportajda çarpıcı sözler söyledi.

''TEK EŞLİLİĞE İNANMIYORUM''

Ünlü oyuncu aşkın tanımını yaparken; "Sonsuz aşka ve tek eşliliğe inanmıyorum. İnsan, hayvan içgüdülerine sahip bir varlık. Tek eşli olmak insan doğasına aykırı. Hepimiz bunu biliyoruz. Ama bazen kendimizi baskılıyoruz ya da kulağa romantik gelen 'sonsuz aşk' gibi kavramlara inanmak istiyoruz. Fakat şu açık: İki insanın uzun yıllar boyu beraber yaşayabilmesi ve anlaşabilmesi hayal bile değil. Ütopik, inandırıcı gelmiyor" dedi.

Güzel oyuncu, oyunculuğa nasıl başladığını da anlattı.

''MODELLİK YAPMAK İSTEMİYORDUM''

Kayar; "Ben modellik yapmak istemiyordum, pilates eğitimi alıyordum. Bir arkadaşım kendi projesi için fotoğrafımı çekerken gelişti modellik. Önceleri 20'li yaşlarındaki bir genç kadın olarak o parıltı hoşuma gitti. Sonra oyunculuk teklifleri gelmeye başladı. Öyle, 6 yaşından beri oyunculuk yapmak istiyorum gibi bir durumum yoktu yani'' şeklinde açıkladı.

BERİL KAYAR KİMDİR?

Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler Bölümü mezunu olan oyuncu 10 Kasım 1988 yılında İstanbul'da doğdu.

Üniversiteden mezun olduktan sonra modellik yapmaya başlayan ünlü oyuncu, Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu dizisiyle ekran macerasına başlamıştır. Ardından ekranların en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar'da rol almıştır.

Beril Kayar daha sonra Fox TV ekranlarında yayınlanan "O Hayat Benim" adlı dizide rol almıştır.

Son olarak şu sıralar gösterimde olan 'Öğrenci Kafası: Soygun' filminde boy göstermiştir.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal