Behzat Uygur'dan, Kendisini Songül Karlı'nın Eski Eşine Benzeten Takipçiye Ayar!

Ünlü sunucu Songül Karlı, geçtiğimiz günlerde eski eşi Metin Yüncü yüzünden evine haciz geldiğini açıklamıştı. Songül Karlı'nın bir takipçisi eski eşini Behzat Uygur'a benzetince olanlar oldu.

24.09.2018-10:48 - (Son Güncelleme: 24.09.2018-10:31) Behzat Uygur'dan, Kendisini Songül Karlı'nın Eski Eşine Benzeten Takipçiye Ayar!

Ünlü popçu Demte Akalın'ın ardından ünlü sunucu Songül Karlı'da geçtiğmiz günlerde eski eşi Metin Yüncü'nün borçları nednei le evine gelen hacizlerden bahsetmişti.

Songül Karlı'nın bu açıklamasının ardındna sosyal medyada büyük bir yanlış anlaşılma oldu ve ilginç konuşmalar yaşandı.

Karlı'nın bir takipçisi ünlü sunucunun eski eşini Behzat Uygur'a benzetince olanlar oldu. Sosyal medya kullanıcılarının bir kısmının Uygur'a mesaj atması oyuncuda şok etkisi yarattı.

'BEN BAŞKASININ KOCASIYIM'

Karlı'nın takipçisinin Metin Yüncü'yü Behzat Uygur'a benzetmesi üzerine, 'Songül Karlı ne olacak? Onun dolandırmış olduğunuz paraları, mal varlıkları.. Yazık değil mi kadına? Size hiç yakıştıramadım' yorumunu yaptı.

Behzat Uygur gördüğü tepki karşısında büyük şaşkınlık yaşadı ve 'Hanımefendi o ben değilim. Ben başkasının kocasıyım.' yanıtını verdi.

SONGÜL KARLI'DAN MÜDAHALE GECİKMEDİ

Songül Karlı yaşanan bu olayın üzerine hemen müdahale etti ve 'Arkadaşlar Behzat Uygur benim arkadaşım, beni dolandıran Metin Yüncü' açıklamasında bulundu.



Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal