Behzat Ç. Dizisine Yeni Katılan İsimler

3 sezon boyunca ekranlarda yer alan Behzat Ç. dizisinin bitmesi hayranlarını üzmüştü. Ancak sevilen dizinin tekrar ekranlara döneceği duyruldu. Temmuz ayında yayınlanması planlanan Behzat Ç. dizisinin oyuncuları belli oldu!

15.05.2019-00:28 - (Son Güncelleme: 15.05.2019-00:27)

Heyecanla beklenen Behzat Ç. dizisinde Rol alacak oyuncular belli oldu.

YENİDEN EKRANLARA GELİYOR

Star TV ekranlarında yer alan ve 96 bölüm yayınlanan Behzat Ç. dizisi şimdi dijital platformda yeniden sevenleriyle buluşuyor. Altı  yıl aradan sonra, Temmuz ayında yayınlanması planlanan ve  Blu tv' de 40 dakikalık Dokuz  bölümden oluşarak, başlayacak olan Behzat Ç. dizisinin oyuncuları kesinleşti . 

YENİ OYUNCULAR KİMLER?

Başrolünde Erdal Beşikçioğlu (Behzat Ç.) Canan Ergüder Ece ( Savcı Esra) Ege Aydan (Şevket) Ertuğrul Şakar (Serhat Müdür) rollerinde yer alırken, Nejat İşler, Güven Kıraç, Atalay Uluışık, Ahu Türkpençe, İnanç Konukçu gibi ünlü isimleri de kadrosuna kattı.

ERDAL BEŞİKÇİOĞLU KİMDİR?

Erdal Beşikçioğlu, 5 Ocak 1970 yılında Ankara’da doğdu. Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı İlhan Cavcav’ın yeğenidir. Erdal Beşikçioğlu, konservatuvardan sınıf arkadaşı oyuncu Elvin Beşikçioğlu ile 1991’den beri evlidir. “Derin” (d.2001) isminde bir kız çocuğu vardır. 1993 yılında Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı’ndan mezun olarak oyunculuk eğitimini tamamladı. 95-96 sezonunda Diyarbakır Devlet Tiyatrosu’nda müdür vekili olarak görev aldı. Daha sonra Ankara Devlet Tiyatrosu’nda görevini sürdürdü. En bilinen yapımları arasında; Behzat Ç, Vali, Kurtlar Vadisi Filistin, Köprü, Barda, Es-es yer almaktadır.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal