Ayşe Özyılmazel'den Şeyma Subaşı'nın Paylaşımına Sert Tepki

Sosyal medyada her paylaştığı olay olan Şeyma Subaşı'nın son olarak yayınladığı 'Kadınlar zayıf ve narindir' paylaşımına köşe yazarı Ayşe Özyılmazel'den sert tepki geldi.

29.03.2019-09:12 - (Son Güncelleme: 29.03.2019-09:09) Ayşe Özyılmazel'den Şeyma Subaşı'nın Paylaşımına Sert Tepki

Acun Ilıcalı ile geçtiğimiz aylarda beklenmedik bir şekilde evliliğini noktalayan Şeyma Subaşı, yaptığı paylaşımlar ile gündem olmaya devam ediyor. Subaşı, kızı Melisa ile paylaştığı fotoğrafa 'Kadınlar zayıf ve narindir' notu ile paylaştı.

Köşe yazarı Ayşe Özyılmazel, Şeyma Subaşı'nın paylaşımını gördükten sonra deliye döndü. Özyılmazel, sert tepki göstererek 'Çabuk sil paylaşımı' dedi.

Şeyma Subaşı, geçtiğimiz gün verdiği bir röportajda kızı Melisa hakkında söyledikleriyle şaşkınlık yarattı. Melisa'nın kuzenleri ile İstanbul'da daha mutlu olduğunu ve kendisinin sık sık seyahate çıktığı için Melisa'yı çanta gibi taşıyamayacağını söyleyerek tepkileri üzerine çekmişti.

ŞEYMA SUBAŞI'DAN TEPKİ ÇEKEN PAYLAŞIM

Subaşı, geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından kızı Melisa ile olan fotoğrafını paylaştı. Subaşı, paylaşımına 'Kadınlar zayıf ve narindir ama anneler kuvvetlidir' sözünü paylaştı.

İşte o paylaşım;

AYŞE ÖZYILMAZEL'DEN TEPKİ GECİKMEDİ

Ünlü köşe yazarı ve şarkıcı Ayşe Özyılmazel, Şeyma Subaşı'nın paylaşımının ardından sosyal medya hesabından büyük tepki gösterdi.

'ANNE OLMAYAN KADINLARA BÜYÜK HAKARET'

Özyılmazel, Subaşı'nın paylaşımını Instagram hesabının hikaye bölümünden paylaşarak 'Şeymacım bu yazdığın iyi bir şey değil! Hatta anne olmayan kadınlara büyük hakaret. İngilizcesini diyeyim çabuk kaparsın; #politicallyincorrect! Big mistake, big! Kadınlar zayıf değildir, narin hiç değildir. Kurtulmaya çalışılan sıfatlardır bunlar, kokuşmuştur ve kadınlar bu konuda hassasiyetle mücadele vermektedir.

'ÇABUK SİL BU PAYLAŞIMI'

Çabuk sil bu paylaşımı. Aslında iyi kızsın, seviyorum seni. En iyisi ben sana bir okuma seti yollayayım. Sendeki kadın algısı oldukça karışmış. Bu hayat böyle gitmez, gider de bir yere gitmez, o şekil yani. Anlayacaksın sen beni.

İşte o paylaşım;

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal