Aylin Coşkun, Düğün Tarihini Açıkladı

Ünlü şarkıcı Aylin Coşkun, katıldığı 2. Sayfa programında hayranlarına müjdeli haberi verdi. 15 yıllık sevgilisi ile evlilik hazırlıkları yapan Aylin Coşkun, düğün tarihini açıkladı.

27.03.2019-13:18 - (Son Güncelleme: 27.03.2019-13:16) Aylin Coşkun, Düğün Tarihini Açıkladı

Hande Yener'le 'Manzara' adlı şarkıya düet yapan Aylin Coşkun, Kanal D'de yayınlanan 2. Sayfa programına konuk oldu. Aylin Coşkun, aldığı evlilik teklifi ile gündeme gelmişti.

Aylin Coşkun, 15 yıllık sevgilisi ile evlilik hazırlıklarına başladığını ifade ederken düğün tarihini de açıkladı.

'15'İNCİ YILDA GELİP BENİ İSTEYECEK'

2. Sayfa programında samimi açıklamalarda bulunan Coşkun, 'Evlilik falan derken bu aralar kendimi kaybettim. Düğün tarihimizde 09.09.2019. Aslında biz evlenmeye ilk gün karar verdik. Volkan bana ilişkimizin ikinci haftasında evlilik teklifi etti. Kendi aramızda bir yüzük takmıştık. Sonra oluruna bıraktık ama fazla bırakmışız 15'inci yılda gelip beni ailemden isteyecek.

Nisan'da beni istemeye gelecekler hem de 15'inci yılımızı kutlayacağız. Babama 'beni verme' diye tembih ettim. 15 kere istemeye gelsinler ama kaynanam 'yorulmayacak mısın' dedi.

'15 YIL ÖNCE EVLENSEYDİK BOŞANIRDIK'

Biz Volkan'la 15 yıl önce evlenseydik kesin boşanırdık. Biz Volkan'la ilk günkü aşkımız yerini çok güzel şeylere bıraktık.' dedi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal